Forside / Artister

Artister

Fengende saker fra Ratapakk

Harstadbandet Ratapakk kommer til BAKgården for å fremføre et knippe særdeles groovy og fengende pop/rock-låter skrevet av Pelle Hartvigsen og Egil Einarsen. 

Ida kommer heim

Når vokalisten og bassisten i Triosphere, Ida Haukland, står på scenen er det vanskelig å forestille seg at hun også jobber som eiendomsmegler. Den vevre bassisten har nemlig en av de kraftigste stemmene i rocke-Norge og fronter et av landets tøffeste metalband.

Inge Bremnes kommer som ei kule

Hva er det med denne Bremnes-slekta, kan en saktens spørre. Med en pappa, ei tante og en onkel etablert i den noske artistfloraen, skal det blir særdeles spennende å møte Inge Bremnes under BAKgården. Og spør du oss, er det grunn til å glede seg til Inge åpner årets festival torsdag 18. august.

Hitmaskinen Slade til BAKgården

På 1970-tallet var de verdens største glamrock-band, og de herjet hitlistene på 1980-tallet med klassikere som “Cum On Feel The Noize”, ”My Oh My” og “Run Run Away”. Lørdag 20. august kommer de til å sette fyr på publikum i Bakgården sammen med vår egne i ZOO.

Triosphere, Inge Bremnes og Ratapakk kommer

BAKgården er svært stolte over å kunne presentere tre fantastiske band, som alle har lokal forankring. Dette må du ikke gå glipp av!

MGP-Jr inntar BAKgården

BAKgården inviterer til en heidundrende familiekonsert i bakgården lørdag 20. august. Anført av Thea skal sommerturneen til MGP Jr gjøre oss alle glade denne formiddagen.

Oslo Ess skal sparke fra seg

De hardtspillende rockerne i Oslo Ess er tilbake til Harstad og Bakgården. Denne gangen som seg selv og uten OnklP ”på slep”.

Madcon kommer tilbake

De tok BAKgården med storm og holdt en uforglemmelig konsert i 2010. Nå kommer Madcon tilbake til Harstad for å skape en ny, magisk konsertopplevelse. 

Norges største musikkeksport siden A-ha kommer til BAKgården

De har danset både med julenissen og presidenten i USA, Barack Obama. Opptrådt med popprinsesse Taylor Swift. I august skal den norske superduoen Nico & Vinz sørge for at det koker i BAKgården. 

Legendariske ZOO gjenforenes i BAKgården

Med monsterhiter som Evig Ung, Vent, ikkje legg på, Slogfunk og Linemor var de Norges heteste pop-band. Nå kommer originalbesetningen til  BAKgården og vi gleder oss til ville tilstander og garanterer høy allsangfaktor. 

Hovedsponsorer:

Harstad Sparebank Sjøkanten Senter Coop 4 Harstad Tidende

Arrangør: