Foto: Steve Nilsen

Forside / BAK: marked

BAK: marked

Velkommen til et stemningsfult BAKgårdsmarked lørdag 17. august.

BAKgårdsmarked

Velkommen til et stemningsfult BAKgårdsmarked lørdag 17. august.

En viktig del av BAKgården er det årlig markedet som finner sted i bakgården midt i hjertet at Harstad sentrum på lørdag formiddag mellom kl. 10 og 15.  Byens handelsnæring flytter deler av sitt sortiment ut i bakgården, langs hele gågaten og torget og frister med attraktive produkter og gode tilbud.
Det sammen gjør lokale leverandører av kortreis mat, kunst, kunsthåndverk mf.

BAKgårdsmarken-54

Det myldrer av fornøyde mennesker som vandrer mellom bodene, kjøper et unik håndlaget smykke eller setter seg kanskje ned og tar en kopp kaffe og en nybakt blåbærmuffins. Minstemann finner en brukt lekebil hos en utstiller som ikke trenger den lengre, og lukten av spennende retter frister til en liten smaksprøve.  Den lokale Teakwon-Do klubben rekrutterer nye medlemmer, mens skolekorpset selger sukkersspinn til inntekt til ny tuba. Markedet kan by på husflid i alle former, egendesign, loppemarked, klær, sko, interiør, leker, biler, musikk, mat, drikke…og mye, mye mer!

I år utvideres markedet ennå mere til også å gjelder alle gå-gatene i sentrum, noe som betyr et enda mer attraktivt marked, et mer mangfoldig marked, et marked for hele familien.

Til utstillerne

Lørdag 17. august blir det marked i BAKgården fra 10.00 til 15.00.
Markedet arrangeres i sammarbeid med Harstadregionens Næringsforening som har ansvaret for gjennomføringen av dette.
Vi håper å gjøre markedet enda mer attraktivt gjennom å minke antall boder inne i selve BAKgården men i tillegg ta i bruk gågatene rundt BAKgården. Antall boder vil være mellom ca. 50-70 i år. Det burde gi plass for en bod for alle. 

Vi oppfordrer bedrifter, lag, foreninger, privatpersoner og kunstnerer til å komme å vise frem hva de kan. Poenget er å synnliggjøre Hålogalandsregionens mangfoldige tilbud og talenter! 
Dette er i tillegg en unik mulighet til å profilere seg på en ny måte, og på den måten gi gamle og nye kunder eller medlemmer en opplevelse utenom det vanlige.
 

Foto: Steve Nilsen

PRAKTISKE OPPLYSNINGER
Når: Lørdag 17. august 2012, fra 10.00 – 15.00.
Hvor: BAKgården mellom Sjøgata og Strandgata samt alle gågatene og torget.
Hvordan: Meld deg på ved å sende e-post til Ellen Eliseussen  i Harstadregionens Næringsforening   marked@bakgaarden.no  innen 2. august! 

Hva vil det koste?
Enkelpersonsforetak / Ideelle stiftelser/ Privatpersoner: kr. 690,-
Større bedrifte eller AS: kr. 1.090,-  
For leie av strøm kommer et tillegg på min. kr. 200,-

NB! prisene er eks. mva.
-Utstiller sørger selv for evt. telt og bord. 
-Standard stand er 3x3m (partytelt størelse)
-Større stand avtales nærmere. 
-Det settes opp tre strømpunkter ute i gågata og utstillerne som skal ha strøm plikter selv å medbringe skjøtekablene de har behov for.

Kontakt BAKmarkedet v/Ellen Eliseussen på:
E-post:  marked@bakgaarden.no 

hrnf

Hovedsponsorer:

Harstad Sparebank

Arrangør: