Forside / Nyheter

Nyheter

Legendariske Slade til BAKgården

På 1970-tallet var de verdens største glamrock-band, og de herjet hitlistene på 1980-tallet med klassikere som “Cum On Feel The Noize”, ”My Oh My” og “Run Run Away”. Lørdag 20. august kommer de til å sette fyr på publikum i Bakgården sammen med vår egne i ZOO.

Triosphere, Inge Bremnes og Ratapakk kommer

BAKgården er svært stolte over å kunne presentere tre fantastiske band, som alle har lokal forankring. Dette må du ikke gå glipp av!

MGP-Jr inntar BAKgården

BAKgården inviterer til en heidundrende familiekonsert i bakgården lørdag 20. august. Anført av Thea skal sommerturneen til MGP Jr gjøre oss alle glade denne formiddagen.

Nå kan du melde deg på markedet

Da er det mulig å melde seg på BAKgårdsmarkedet. I for kom det over 8.000 mennesker til Harstad sentrum for å gjøre gode kjøp, og vi fikk ikke plass til alle utstillerne som ønsket å vise seg fram. Vi anbefaler derfor utstillerne å være raske med å melde seg på tidlig, slik at dere blir en del av det beste markedet i Hålogaland!

Frivilligregistreringen for 2016 er åpnet

Opplev Harstad og Harstadregionens heftigste festival fra innsiden. Meld deg som frivillig i dag!

Norges største musikkeksport siden A-ha kommer til BAKgården

De har danset både med julenissen og presidenten i USA, Barack Obama. Opptrådt med popprinsesse Taylor Swift. I august skal den norske superduoen Nico & Vinz sørge for at det koker i BAKgården. 

Oslo Ess skal sparke fra seg

De hardtspillende rockerne i Oslo Ess er tilbake til Harstad og Bakgården. Denne gangen som seg selv og uten OnklP ”på slep”.

Madcon kommer tilbake

De tok BAKgården med storm og holdt en uforglemmelig konsert i 2010. Nå kommer Madcon tilbake til Harstad for å skape en ny, magisk konsertopplevelse. 

Legendariske ZOO gjenforenes i BAKgården

Med monsterhiter som Evig Ung, Vent, ikkje legg på, Slogfunk og Linemor var de Norges heteste pop-band. Nå kommer originalbesetningen til  BAKgården og vi gleder oss til ville tilstander og garanterer høy allsangfaktor. 

Lars Vaular skal regjere i BAKgården

I fjor ble han kåret til "Årets liveartist" og fikk i tillegg selve P3-prisen under "P3 Gull". Han har vunnet tre Spellemannpriser så langt i karrieren og har i løpet av det siste året gitt ut tre minialbum som alle har høstet strålende kritikker. Nå er han klar til å sette fyr på BAKgården-publikummet. 

Hovedsponsorer:

Harstad Sparebank Sjøkanten Senter Coop 4 Harstad Tidende

Arrangør: