Forside / Nyheter

Nyheter

Takk for i år!

BAKgården nådde nye høyder!

For 8. gang har vi arrangert BAKgårdenfestivalen til glede for store og små. 
Vi satte oss nye mål og vi nådde nye høyder!

Møt Madcon og MGP Jr.-stjernene

BAKgården, i samarbeid med Obs! og Harstad Sparebank, gir deg muligheten til å møte stjernene fra Madcon og Melodi Grand Prix Jr.

50 festivalpass er lagt ut for salg

Hele 50 uavhentede festivalpass er nå lagt ut for salg hos Billettservice. Det er godt nytt for dem som ønsker å få med seg den beste festivalen i Hålogaland: BAKgården. 

Norges største musikkeksport siden A-ha kommer til BAKgården

De har danset både med julenissen og presidenten i USA, Barack Obama. Opptrådt med popprinsesse Taylor Swift. I august skal den norske superduoen Nico & Vinz sørge for at det koker i BAKgården. 

Bli en BAKgårdshelt du også!

Aldri før har så mange ønsket å være en BAKgårdshelt! Over 120 personer er så langt akkreditert, men i år har vi faktisk behov for hjelp av enda flere! Vil du være med å skape magi i BAKgården, samtidig som du får oppleve landsdelens tøffeste festival fra innsiden? Meld deg som frivillig i dag!

Rekordsalg for BAKgården

To måneder før festivalen starter har BAKgården solgt utrolige 5.700 billetter. Dermed tyder alt på at også årets festival kommer til å bli utsolgt lenge før portene åpnes torsdag 18. august.

Bli med på BAKgårdsmarkedet

I fjor kom det over 8.000 mennesker til Harstad sentrum for å oppleve den sydende stemningen under BAKgårdsmarkedet. I år kommer det enda flere!
Meld på din bedrift, lag eller forening og være med på å skape folkefest i byen! Det blir god butikk av det! :-)

MGP-Jr inntar BAKgården

BAKgården inviterer til en heidundrende familiekonsert i bakgården lørdag 20. august. Anført av Thea skal sommerturneen til MGP Jr gjøre oss alle glade denne formiddagen.

Frivilligregistreringen for 2016 er åpnet

Opplev Harstad og Harstadregionens heftigste festival fra innsiden. Meld deg som frivillig i dag!

DumDum Boys kommer tilbake!

Norges desidert beste rockeband gjennom 30 år, DumDum Boys, er klare for BAKgården 2016. Gjett om vi gleder oss til dette gjensynet. Konserten i 2012 beviste for alle at det heller ikke finnes piller mot møkkete rock.

Hovedsponsorer:

Harstad Sparebank Sjøkanten Senter Coop 4 Harstad Tidende

Arrangør: