Årets beste familiekonsert!

Ta med barna og få en unik festivalopplevelse i BAKgården!

Stort familieshow med superfinalistene fra MGP Jr. og barnemusikalen BAKgårdskatter

Selv om sommeren er snart over, er det fremdeles mulig å fylle hele familiens minnebok 🙂

Lørdag 19. august inviterer nemlig BAKgården hele familen til en heidundrende bakgårdsfest for små og store.

– Som småbarnsfar er dette den konserten jeg gleder meg mest til! I fjor sto min 6-år gamle datter og hoppet opp og ned til tonene fra MGP-Jr. artistene, og hun gleder seg like mye til Noah, Dina og Tobine kommer. I tillegg gleder begge jentene mine seg vilt til Mirre og Max og barnemusikalen BAKgårdskatter. Kattedansen, som ligger på youtube (og som du kan se lenger ned på denne siden). Det å se gleden i øynene til jentene mine på en slik konsert, er faktisk ubetalelig, sier produsent Børge Hoseth.

Vi har satt billettprisen for familiearrangementet til kun kr. 150,- pr. person (+ serviceavgift). Dette er en sterkt subsidiert pris, slik at det skal være mulig for alle å oppleve denne familiefeste

Det kom inn hele 1.312 bidrag til MGP Jr. i fjor. 10 heldige utvalgte ga alt i finalen i Oslo Spektrum 5. november, og Noah, Dina og Tobine var tre av de som kom helt til superfinalen! Det er derfor med stor glede at BAKgården i år igjen kan invitere små og store til det som blir en fabelaktig familiefestival.

– I fjor kom det 1.000 små og store publikummere da vi hadde Harald Troøyen og MGP Jr.-konsert i BAKgården. De unge artistene leverte en strålende forestilling, og vi er sikre på at også Noah, Dina og Tobine kommer til å levere et strålende show i år. Sangene til de tre har i alle fall gått på høy rotasjon hos familiens seksåring, sier festivalsjef Jan Santocono.

16 år gamle Noah fra Storfjord kommune deltok med låten «Sterk» og ble plukket ut til å være med på MGPjr juleturné 2016! Noah er en ekte nordlending som elsker å lage låter og å spille gitar. Han deltok også i Idol jr i 2014.

13 år gamle Dina fra Asker deltok og gjorde stor suksess med låten «Sterk og rå». Dina er fylt med musikk og dans! Hun deltok som danser i MGPjr-finalen i 2015 og i 2014 kom hun til semifinalen i Norske Talenter.

12 år gamle Tobine fra Langhus deltok med låten «Halloween». Tobine har sunget fra før hun kunne prate, og har alltid elsket å opptre. Hun elsker musikk og går på sang, musikal og spiller kornett i Sofiemyr skolekorps Tobine har nest flest streams på Spotify og visninger på YouTube av fjorårets MGPjr-finalist