Nedtellingen er i gang. Snart åpner billettsalget!

BAKGÅRDEN feirer sine første 10 år og inviterer alle til magiske dager i verdens beste bakgård.

Det startet som et studentprosjekt som samlet 250 publikummere en iskald maidag i 2009. I 2017 kunne Harstad profileringspool og BAKGÅRDEN konstatere at over 17.000 personer deltok på regionens største byfest, midt i hjertet av Harstad. Med marked over to dager, egen barnefestival i festivalen og ikke minst tre dager med fantastiske artister i BAKgården, gjør at også vi harstadværinger blir litt ekstra stolte av byen vi bor i.

The Hooters, Anastacia, Status Quo, Lissie, for ikke å snakke om store norske band som DumDum Boys, Kaizers Orchestra, Karpe Diem, Åge Aleksandersen og CC Cowboys er bare noen av de band og artister som har vært med på å skape magiske øyeblikk i Bakgården.

2018 er året vi i BAKGÅRDEN skal forsøke å lage 10denes bakgårdsfestival. Vi er spente på om dere vil like programmet like mye som vi selv gjør.

Vi er ikke i tvil om at BAKGÅRDEN 2018 vil bli husket som tidenes beste, og håper at også du takker ja til invitasjonen vår. Bli med og skap tidenes beste byfest i Harstad!

Vi åpner billettsalget 8. desember. Julegavetips til magiske opplevelser sammen med noen du er glad i er herved overlevert ;-)