Viktig informasjon til dere som har festivalpass til BAKgården

Dere må kjøpe billetter dersom dere skal inn på familiekonserten med MGP-jr.-finalistene og barnemusikalen Bakgårdskatter

Festivalpass gjelder IKKE under familiekonserten lørdag formiddag

Vi gjør oppmerksom på at festivalpass ikke gjelder under familiekonserten lørdag formiddag.

– Vi er blitt gjort oppmerksom på at det er noen som ikke har fått med seg at de som har festivalpass også må kjøpe seg billett til familiekoserten lørdag formiddag. Men fortvil ikke, det er fremdeles billetter igjen, og du blakker deg ikke fullstendig for å komme inn og se både superfinalistene fra MGP Jr. og barnemusikalen BAKgårdskatter. Det koseter kun 150 kroner å komme inn, sier produsent Børge Hoseth.

Han gleder seg stort til lørdagens familiekonsert.

– Som småbarnsfar er dette den konserten jeg gleder meg mest til! I fjor sto min 6-år gamle datter og hoppet opp og ned til tonene fra MGP-Jr. artistene, og hun gleder seg like mye til Noah, Dina og Tobine kommer. I tillegg gleder begge jentene mine seg vilt til Mirre og Max og barnemusikalen BAKgårdskatter. Kattedansen, som ligger på youtube (og som du kan se lenger ned på denne siden). Det å se gleden i øynene til jentene mine på en slik konsert, er faktisk ubetalelig, sier produsent Børge Hoseth.

Vi har satt billettprisen for familiearrangementet til kun kr. 150,- pr. person (+ serviceavgift). Dette er en sterkt subsidiert pris, slik at det skal være mulig for alle å oppleve denne familiefeste

Det kom inn hele 1.312 bidrag til MGP Jr. i fjor. 10 heldige utvalgte ga alt i finalen i Oslo Spektrum 5. november, og Noah, Dina og Tobine var tre av de som kom helt til superfinalen! Det er derfor med stor glede at BAKgården i år igjen kan invitere små og store til det som blir en fabelaktig familiefestival.

– I fjor kom det 1.000 små og store publikummere da vi hadde Harald Troøyen og MGP Jr.-konsert i BAKgården. De unge artistene leverte en strålende forestilling, og vi er sikre på at også Noah, Dina og Tobine kommer til å levere et strålende show i år. Sangene til de tre har i alle fall gått på høy rotasjon hos familiens seksåring, sier festivalsjef Jan Santocono.

16 år gamle Noah fra Storfjord kommune deltok med låten «Sterk» og ble plukket ut til å være med på MGPjr juleturné 2016! Noah er en ekte nordlending som elsker å lage låter og å spille gitar. Han deltok også i Idol jr i 2014.

13 år gamle Dina fra Asker deltok og gjorde stor suksess med låten «Sterk og rå». Dina er fylt med musikk og dans! Hun deltok som danser i MGPjr-finalen i 2015 og i 2014 kom hun til semifinalen i Norske Talenter.

12 år gamle Tobine fra Langhus deltok med låten «Halloween». Tobine har sunget fra før hun kunne prate, og har alltid elsket å opptre. Hun elsker musikk og går på sang, musikal og spiller kornett i Sofiemyr skolekorps Tobine har nest flest streams på Spotify og visninger på YouTube av fjorårets MGPjr-finalist