Markedet – hjertet i BAKgården

Få ledige markedsplasser igjen!

Det kryr av folk på regionens største marked

BAKgårdsmarkedet er med på å gjøre BAKgården unik i norsk festivalsammenheng. I år har vi lagt til rette for at enda flere utstillere får muligheten til å delta.

– Med over 100 standplasser tror vi at også årets marked vil sette nye rekorder. Ikke bare i antall utstillere, men vi tror at vi også vil trekke enda flere publikummere til Harstad sentrum i disse to dagene, sier markedsansvarlig Maria Henriette Nygård.

.

Tilbakemeldingene fra utstillerne har vært meget gode i alle år. Ikke bare kommer det svært mange publikummere, salget går også strykende for de som selger ulike varer.

– I fjor opplevde flere utstillere at de faktisk gikk tomme for varer tidlig på dagen. Beskjeden vi fikk var at den tabben skulle de ikke gjøre igjen, så foran årets marked skulle det produseres svært mye for salg.

I to dager til ende vil torget og markedsområdet ved Harstad kino/SNN-parken syde av liv når tilreisende utstillere fra Troms og Nordland, samt bedrifter og foreninger fra Harstad, fyller telt og boder med varene sine.

.

– Påmeldingen har gått veldig bra, men det er fremdeles ledige plasser for utstillere som har lyst til å delta. Det er bare å melde seg på, men husk at fristen for å melde seg på er 25. juli, sier Nygård.

.

Her melder du deg på markedet (ekstern lenke)

.

BAKgårdsmerkedet går i år av stabelen fredag 18. og lørdag 19. august.