Påmeldingen til regionens største marked er åpnet

Årets marked blir større enn noen gang!

Over 100 utstillere får plass under årets BAKgårdsmarked

Markedet under BAKgården blir stadig større og bedre. I år har vi igjen utvidet området vårt slik at vi får plass til enda flere utstillere i Harstad sentrum.

I fjor besøkte nærmere 9.000 personer markedet til BAKgården, og de 80 utstillere fikk virkelig valutta for pengene sine. Flere meldte om tidenes omsetning, og flere utstillere ble utsolgt for varene sine. I år satser festivalen på at enda flere mennesker skal trekkes til byen. Det nye markedsområdet ved kinoen/SNN-parken, som vi åpnet første gang i fjor, blir utvidet og gjør at vi får plass til enda flere utstillere på markedet vårt.

– Vi har i år plass til over 100 utstillere på markedet vårt. Over 40 av disse får plass ved SNN-parken og tilstøtende gater. I tillegg skal vi selvfølgelig fylle opp torget og de andre bodene våre også, sier festivalsjef Jan Santocono.

MELD DEG PÅ MARKEDET HER:

• Fredag blir det marked på torget og i Strandgata. Åpningstider: 09.00-16.00.

• Lørdag blir det marked vårt nye markedsområde ved kinoen, i Strandgata, på torget, og opp Richard Kaarbøs gate. Åpningstider: 10.00 – 15.00.

(Her kan du lese mer om markedet, inkludert priser og betingelser)

– Vi har plass til over 100 utstillere, og vi oppfordrer bedrifter, lag, foreninger, privatpersoner og andre til å delta. BAKgårdsmarkedet har befestet sin stilling som det mest attraktive markedet i vår region. BAKgården og BAKgårdsmarkedet er derfor et unikt sted å profilere seg på, sier markedsansvarlig Maria Henriette Nygård.

MELD DEG PÅ MARKEDET HER:

Ønsker du å kontakte oss på forhånd, så kan du ta kontakt med Maria som er vår nye ansvarlige for BAKgårdsmarkedet.
Send din forespørsel via mail.

Maria Henriette Nygård
E-post: marked@bakgaarden.no
Mob: 993 22718

MarkedetV2