Påmeldingen til regionens største marked åpner i slutten av april

Årets marked blir større og bedre enn noen gang!

Markedet under 10-årsjubileet skal bli tidendes beste!

Markedet under BAKgården blir stadig større. I år satser vi på å gjøre markedet enda bedre.

I fjor besøkte nærmere 10.000 personer markedet til BAKGÅRDEN, og de 80 utstillere fikk virkelig valutta for pengene sine. Flere meldte om tidenes omsetning, utstillere ble utsolgt for varene de tilbød, og det ble «klaget» over at det var for mye folk i Harstad sentrum. I år håper vi at   enda flere mennesker skal trekkes til byen. For å lykkes med dét, tar festivalen nye grep, som vi snart er klare til å fortelle om.

– Vi gjør noen grep som vi er trygge på vil gjøre markedet enda mer attraktivt, både for utstillerne og ikke minst for det store publikummet vårt, sier festivalsjef Jan Santocono.

I tillegg utvider festivalen åpningstidene for markedet, til glede for utstillere som opp gjennom årene har vært fortvilet over at de har måtte pakke ned sakene sine mens byen fremdeles har sydet av folk. Både fredag og lørdag vil markedet være åpent fra kl. 10.00 – 17.00.

(Her kan du snart lese mer om markedet, inkludert priser og betingelser)

– Vi har plass til 80 utstillere, og vi oppfordrer bedrifter, lag, foreninger, privatpersoner og andre til å delta. Markedet har befestet sin stilling som det mest attraktive markedet i vår region. BAKGÅRDEN og BAKgårdsmarkedet er derfor et unikt sted å profilere seg på, sier markedsansvarlig Maria Henriette Nygård.

Ønsker du å kontakte oss på forhånd, så kan du ta kontakt med Maria, som er vår ansvarlige for markedet.
Send din forespørsel via mail til:

Maria Henriette Nygård
E-post: marked@bakgaarden.no
Mob: 993 22718