Slik unngår du billettsvindel

Vær forsiktig med billettene dine

Unngå å bli billettsvindlet

BAKgården er allerede utsolgt for festivalpass, og det er heller ikke mange dagsbilletter igjen. Og når vi blir utsolgt, vil det komme mange tilbud fra uoffisielle kanaler som tilbyr festivalhungrige personer å kjøpe billetter privat.

Vær da oppmerksom på følgende:

▪ Vi kan kun garantere at billetter kjøpt gjennom ticketmaster.no, direkte fra arrangør eller andre offisielle kanaler er ekte.

▪ Å selge billetter med profitt er ulovlig ifølge norsk lov. Å videreselge en billett du ikke får brukt til pålydende, er selvsagt lov.

▪ Dersom du kjøper en billett utenfor offisielle kanaler husk at e-billetter kan printes flere ganger. Det er kun den første strekkoden som blir scannet som slipper inn. Du er derfor ikke garantert at billetten kan brukes selv om den ser ekte ut.

Du kan forhindre billettsvindel ved å gjøre én enkel ting – SKJUL STREKKODEN. På billetten din finner du en unik strekkode eller QR-kode – om noen skulle få tak i denne kan de forfalske billetten til videresalg eller personlig bruk. Aldri legg ut bilder av billettene dine på internett med synlig strekkode før arrangementet har vært. Dette gjelder papirbilletter, hjemmeprintede billetter og mobilbilletter – altså ALLE billetter med strekkode/QR-kode.

Unngå også å ta skjermbilder som viser personlig informasjon underveis i kjøpsprosessen, som for eksempel ditt fulle navn, adresse og kortinformasjon.

Vi gjør oppmerksom på at BAKgården sletter alle forsøk på å ta fortjeneste på videresalg dersom de dukker opp på sider vi styrer, for eksempel vår Facebook-side