BAKgården kan ikke gjennomføres uten disse fabelaktige sponsorene

Takk for 1,7 millioner kroner i sponsorbidrag!

Verdens beste bakgårdsfestival – BAKgården – ville ikke vært mulig uten våre fabelaktige sponsorer. I år sørger disse bedriftene for at vi sper på budsjettet vårt med utrolige 1,7 millioner kroner.

– Det sier seg selv at vi ikke kunne fått til så store artister til vårt relativt lille og kompakte festivalområde uten det solide, økonomiske bidraget fra disse fantastiske sponsorene. 1,7 millioner kroner er veldig mange penger. Faktisk utgjør det nesten hele artistbudsjettet vårt, og da sier det seg selv at denne støtten er avgjørende for at vi kan lage BAKgården slik vi kjenner den, sier Festivalsjef Jan Santocono.

Sterk merkevare

BAKgården har, helt siden foreningen Harstad Profileringspool overtok eierskapet i festivalen, jobbet seriøst og målrettet med å gi våre sponsorer så mye som mulig tilbake. Ved å spille på lag med BAKgården, som er et av Hålogalands sterkeste merkevarer, har bedriftene mulighet til å hente ut store markedseffekter.

– BAKgården er en festival og en byfest som betyr mye for omdømmet og bolysten her i Harstad. Våre sponsorer er med og bidrar til dette, og ved å synligjøre sitt sponsorat gjennom hele året, tror vi at også de styrker sin merkevare, ikke bare i byen, men i hele regionen, sier Santocono.

Samarbeid

Samarbeidet med sponsorene gjennom hele året, har gjort at også festivalen har utviklet seg til det bedre, takket være gode innspill og dialog med våre solide støttespillere. Bakgården oppfordrer alle våre gjester til å bruke våre samarbeidspartnere gjennom hele året.

– Dersom du er glad i BAKgården, kan du indirekte støtte festivalen ved å bruke våre sponsorer. De støtter oss, og vi håper du vil støtte dem, slik at de fortsetter å støtte BAKgården.