Bli en BAKGÅRDSHELT og få minner for livet

Vi trenger DIN hjelp for å lage verdens beste BAKGÅRDEN-festival

BAKGÅRDEN trenger din hjelp for å skape tidenes beste byfest 🙂

BAKGÅRDEN søker engasjerte ildsjeler som har lyst å bidra før, under og etter årets festival, som arrangeres 16. – 18. august.

Med marked og konserter over tre dager, er BAKGÅRDEN blitt regionens største og beste byfest. Takket være våre fantastiske frivillige – i fjor fikk vi hjelp av hele 230 personer som la ned hele 8.745 timer med uvurderlig dugnadsinnsats – er festivalen blitt en snakkis i festival- og musikkbransjen. BAKGÅRDEN er nemlig så heldig at vi har de blideste, mest serviceinnstilte, hardtarbeidende og profesjonelle frivillige som tenkes kan. Det er ikke uten grunn at vi kaller dere for våre BakgårdsHELTER 🙂

Vi vil nok en gang takke dere for den uvurderlige innsatsen som hver og én av dere bidro med i fjor. Jobben dere gjør, og atmosfæren og stemninga dere er med på å skape, er en av de viktigste årsakene til at publikum kommer tilbake år etter år. Vi håper å se så mange som mulig av dere igjen i år, og at dere tar med dere venner og nye ansikter slik at BAKGÅRDS-familien blir enda større 🙂


HER KAN DU MELDE DEG SOM FRIVILLIG:


Informasjon om å være frivillig

Når du søker om å være frivillig på festivalen, har du anledning til å prioritere hvilke oppgaver du ønsker å jobbe med. Vi trenger frivillige til mange forskjellige områder, for eksempel vakthold, rigg, salg, servering og markedet.


Arbeidsoppgavene kan du lese mer om her.


Alle som jobber tre vakter á 8 timer, får selvfølgelig noen goder.

• Gratis adgang til festivalen

• Mat og drikke når dere jobber

• Hettejakke med BAKGÅRDSHELT, som viser at du er en av oss

• Tilgang til god musikk, god stemning og muligheten til å treffe nye og gamle venner. Og ikke minst gleden ved å skape et unikt kulturarrangement for Harstad og regionen.

• Du er naturlig vis forsikret under festivalen

• Og når det hele er over, er det naturlig vis vår tur til å ta oss en fest. Sett allerede nå av datoen 31. august 🙂