HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

2022

Lemaitre Bakgården 22

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Lyse Netter Bakgården 22

Lyse Netter til Bakgården 2022

Lofotbandet Lyse Netter er klare for Bakgården – fredag 19. august!
Lyse netter kommer til Bakgården med et høyenergisk show med allsang og garantert dansefot. Fredag 19. august topper vi laget med gutta fra Lofoten!

Sondre Lerche til Bakgården 2022

Sondre Lerche til Bakgården 2022

Sondre Lerche kommer til Bakgården 2022!
Multikunstneren Sondre Lerche svinger seg til Bakgården med sin store katalog av underfundige, melankolske og vakre låter!

Pulse of Floyd til Bakgården 2022

Pulse of Floyd – The Great Pink Floyd Show

Pulse of Floyd – Et av Europas ledende Pink Floyd band skal sammen med Hærens Musikkorps fremføre de største hittene fra Pink Floyds store katalog. Dette til arrangementer av Lars Erik Gudim. Ensemblet utgjør 50 musikere og vokalister. 

Postgirobygget til Bakgården 2022

Postgirobygget til Bakgården 2022

Postgirobygget er rett og slett festivalstemning på boks. Ikke gå glipp av denne opplevelsen! Bli med, og stå side om side med dine nærmeste venner, mens dere hyler ut «Ja, det var KJÆRLIGHET!» 

MYRA til Bakgården 2022

MYRA til Bakgården 2022

MYRA skal slå knockout på Bakgården 2022!
Myra startet sin rapkarriere i baksetet på en Über, rulet i «Stjernekamp», og gjør nå en nydelig figur  i TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Fredag 19. august kommer damen med de mest treffsikre raplåtene og smørmyke RnB-vokalene til Bakgården! Dette må du bare få med deg!

Bernhoft nettside

Bernhoft til Bakgården 2022

Bernhoft tilbake til Bakgården!
Bernhoft har gjestet Bakgården før, og nå kommer han tilbake til oss med både kjente og nye låter som vil få deg i knestående! Lørdag 20. august står han klar på Bakgårdsscenen.

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet