HARSTAD 16. – 18. AUGUST 2018

0Days
Frivillige Bakgården

Oversikt over arbeidsoppgavene du kan jobbe med under BAKGÅRDEN

Finn ditt område

Arbeidsoppgavene er mange, både før, under og etter festivalen. Siden det er mye som skal på plass på kort tid, forventer vi at du møter de vaktene du er satt opp på. Dersom du blir syk, må du gi beskjed i så god tid som mulig til frivillig@bakgaarden.no.

Vi starter jobben med å rigge festivalområdet mandag 13. august, og er ikke ferdig med festivalen før søndag 19. august. Tid for oppmøte til dine vakter får du når vaktplaner sendes ut, ca to uker før festivalstart. Vi lover å gjøre vårt ytterste, men vi kan ikke garantere at du får jobbe med førsteønske ditt.

HER SØKER DU FOR Å BLI EN BAKGÅRDSHELT

.

AKKREDITERING/INFORMASJON

Akkrediteringsteamet er på mange måter festivalens knutepunkt og ansikt utad. Her får publikum vekslet inn billettene sine i armbånd. Presse og frivillige som skal på jobb i BAKGÅRDEN må også innom akkrediteringsteltet for registrering. De som jobber i akkrediteringa inngår i en turnusordning, noe som gjør at du kan oppleve festivalen som gjest.

.

ARENA (RIGG OG DEKOR)

Ønsker du å få med deg hele festivalen som gjest, samtidig som du er BAKGÅRDSHELT, er Arena plassen å være for deg. Denne gjengen arbeider nemlig før og etter festivalen. Allerede mandag 13. august begynner vi med rigg av scenen og festivalområdet. Er du løsningsorientert og kreativ, trives høyt og lavt og ikke er redd for å ta i et tak, er dette teamet for deg. Dersom du har liftsertifikat, er du selvfølgelig ønsket her 🙂

PS: Dersom du har lyst til å bygge scenen, og ikke minst demontere den når festivalen er ferdig, ber vi deg om å skrive det i søknaden (under fortell litt om deg selv). Har du erfaring fra klatring og bygging av stillas, er det en stor fordel. Rigg medfører en del løfting, bæring og lemping, og selv om det ikke er tungt, så bør du ikke ha ryggplager eller andre fysiske skader/problemer.

DEKOR: Ingen BAKGÅRD uten at vi henger opp klesvasken vår 🙂 Har du høydeskrekk er ikke dette gruppa for deg. For å henge opp klesvasken og andre dekorelementer, må vi høyt opp i lufta. Har du derimot liftkurs, vil vi gjerne har deg med 🙂

.

ARTISTVERT

Som artistvert jobber du for at artistene skal få et fantastisk opphold i BAKGÅRDEN. Du må være tilgjengelig for artistene helt fra de kommer om morgenen, og til de er ferdige med konserten sent om kvelden. Vi har også behov for artistverter som klargjør, holder orden og rydder artistenes oppholdsområder. Har du tidligere erfaring som artistvert, er det topp.

.

BACKSTAGE OMRIGG

For at festivalen skal holde tidsplanen er det viktig med dyktige omriggere mellom konsertene. Jobben innebærer at dere får musikkutstyr av og på scenen under ledelse av scenemester/teknisk personell.

.

BAR
Salg, tapping og servering av øl, vin og brus. Her går det fort for seg, så du må trives med å levere smil og drikke i et forrykende tempo! Erfaring fra bransjen er en fordel, men ikke et krav. Opplæring vil bli gitt.

..

INTERNCATERING

Uten mat og drikke duger selv ikke en BAKGÅRDSHELT. Gruppa er festivalens offisielle kosepatrulje, som gir oss påfyll i form av mat, drikke, sjokkis eller en god bamseklem. Dere holder styr på frivilligområdene, og sørger for at det alltid er kaffe tilgjengelig 😉

..

MARKEDET

Som frivillig på markedet vårt er du med på å rigge og gjøre klart markedsområdet til utstillerne kommer fredag morgen. Du hjelper også å rigge ned området lørdag kveld. Du er ansvarsbevisst og serviceorientert og hjelper utstillerne til sine plasser. Når markedet er i gang er vi festivalens ansikt utad og sørger for at publikum får en fin markedsopplevelse.

.

NATTEVAKTER

Vi trenger nattevakter hele uka. Allerede mandag kveld vil deler av festivalområdet være lukket for publikum. Dersom du har mulighet til å hjelpe oss med dette, vil det være en fantastisk god hjelp for oss.

.

SALG AV MAT OG MERCH / MILJØPATRULJE

Dette er gruppa for deg som har lyst å hjelpe oss med å stå for festivalens eget salg. BAKGÅRDEN har mange produkter til salgs, fra kopper og t-skjorter til mat og drikke. Salgsgjengen skal også produsere og selge mat; som toast, hamburgere og popcorn i tillegg til salg av øl og vin.

I tillegg har vi behov for en egen MILJØ-gjeng som sørger for at BAKGÅRDEN har de reneste toalettene i festival-Norge, og at det er ryddig og trivelig på festivalområdet vårt. Jobben du gjør er uvurderlig for å skape et godt miljø og hyggelige omgivelser for alle som gjester festivalen.

.

SIKKERHET:

Vaktene er det største frivilligteamet under BAKGÅRDEN, og har blant annet ansvaret for adgangskontroll, kontroll av scene, nødutgang og festivalområdet i sin helhet. Noen av dere vil få arbeidsområde foran scenen, og må i tillegg holde et ekstra våkent øye med våre minste gjester. Den viktigste jobben er å sørge for at folk trives og at det er ro og orden på festivalområdet. Vi er serviceinnstilte og hjelper publikum som har problemer eller spørsmål. Alle vaktene vil få opplæring i forkant av vaktene.

...

TRANSPORT

Tut og kjør. Vi trenger sjåfører til store og små kjøreoppdrag. Gjennom hele uka har vi oppdrag, alt fra å hente utstyr på lageret vårt, til å kjøre og hente artister på Evenes. Du bør ha hatt lappen i noen år, og også være vant til å kjøre relativt store biler. Som sjåfør må du også kunne løfte tunge saker, så dette er ikke gruppa for deg som har vondt i ryggen. Er du glad i hektiske dager og er løsningsorientert, vil vi gjerne ha deg i gruppa.

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG SOM FRIVILLIG