HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Frivillige

Bli en Bakgårdshelt og få minner for livet

BAKGÅRDEN trenger din hjelp for å skape tidenes beste byfest.

Bakgården søker engasjerte ildsjeler som har lyst å bidra før, under og etter årets festival, som arrangeres 19. – 21. august.

Med marked og konserter over tre dager er Bakgården regionens største og beste byfest. Takket være våre fantastiske frivillige – sist gang fikk vi hjelp av nesten 300 personer som la ned over 10.000 timer med uvurderlig dugnadsinnsats – er festivalen blitt en snakkis i festival- og musikkbransjen. Bakgården er nemlig så heldig at vi har de blideste, mest serviceinnstilte, hardtarbeidende og profesjonelle frivillige som tenkes kan. Det gjør at en legendarisk musiker som Mark King, sjefen i Level 42, uoppfordret karakteriserte arrangementet vårt som «a very professional set up». 

Og denne rosen får vi fordi vi alle gjør vårt ytterste for at festivalen skal bli så bra som mulig. Det er derfor helt naturlig at vi kaller våre frivillige for våre BakgårdsHELTER!

Vi vil nok en gang takke dere for den uvurderlige innsatsen som hver og én av dere har bidratt med i årenes løp. Jobben dere gjør, og atmosfæren og stemninga dere er med på å skape, er en av de viktigste årsakene til at publikum kommer tilbake år etter år. Vi håper å se så mange som mulig av dere igjen i år, og at dere tar med dere venner og nye ansikter slik at bakgårdsfamilien blir enda større.

Vi har selvfølgelig ikke glemt at det er en pågående pandemi i verden. Vi både håper og tror at når vi kommer til august så har hele Norges befolkning fått vaksine mot Covid-19. Bakgården Harstad 2021 kommer til å bli arrangert i en eller annen form, og vi kommer til å trenge hjelp fra dere!

Men: Alle som skal være bakgårdshelter i 2021 må ha fått Covid-19-vaksine før vi begynner jobben vår. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om hvilke smitteverntiltak vi skal iverksette når disse reglene er utarbeidet av helsemyndighetene. Målet og håpet vårt er at alle voksne borgere i Norge er vaksinerte når vi skriver august. Det gjør at vi kan definere festivalområdet vårt som en såkalt «beskyttet sone». Alt av publikum, personell, artister og de som ellers skal jobbe i Bakgården må derfor kunne verifisere at de har tatt en vaksine, er immune, eller ta en covid-19 (hurtig)test før de entrer festivalområdet. På denne måten kan risikoen for smitte på arrangement reduseres til et «akseptabelt nivå» for myndighetene. 

Igjen, smittevernet under festivalen kommer vi tilbake til når vi nærmer oss gjennomføring. Det er selvfølgelig helsemyndighetene som avgjør hvilke tiltak som vil gjelde under gjennomføringa av Bakgården 2021.

 

Informasjon om å være frivillig

Når du søker om å være frivillig på festivalen, har du anledning til å prioritere hvilke oppgaver du ønsker å jobbe med. Vi trenger frivillige til mange forskjellige områder, for eksempel vakthold, rigg, salg, servering og markedet.

Alle som jobber tre vakter á 8 timer, får selvfølgelig noen goder.

• Gratis adgang til festivalen

• Mat og drikke når dere jobber

• Hettejakke med BAKGÅRDSHELT, som viser at du er en av oss.

• Tilgang til god musikk, god stemning og muligheten til å treffe nye og gamle venner. Og ikke minst gleden ved å skape et unikt kulturarrangement for Harstad og regionen.

• Du er selvfølgelig forsikret under festivalen

• Og når det hele er over, er det vår tur til å ta oss en fest. Sett allerede nå av datoen fredag 3. september

Rull til toppen Skip to content