HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Frivillige

Bli en Bakgårdshelt og få minner for livet

BAKGÅRDEN trenger din hjelp for å skape tidenes beste byfest.

Bakgården søker engasjerte ildsjeler som har lyst å bidra før, under og etter årets festival, som arrangeres 19. – 21. august.

Vi vil nok en gang takke alle som har vært Bakgårdshelter opp gjennom årene for den uvurderlige innsatsen som hver og én av dere har bidratt med. Jobben dere gjør, og atmosfæren og stemninga dere er med på å skape, er en av de viktigste årsakene til at publikum kommer tilbake år etter år. Vi håper å se så mange som mulig av dere igjen i år, og at dere tar med dere venner og nye ansikter slik at bakgårdsfamilien blir enda større.

Vi har selvfølgelig ikke glemt at det er en pågående pandemi i verden.  Bakgården Harstad 2021 kommer til å bli arrangert og vi kommer til å trenge hjelp fra dere!

Alle som skal være bakgårdshelter i 2021 må enten ha fått den første vaksiedosen  tre uker før vi begynner, eller så må du ta en hurtigtest. Bakgården vil sørge for at alle våre frivillige, som ikke har fått den første vaksinedoser innen slutten av juli, kan ta en gratis hurtigtest på området vårt. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette når det nærmer seg festival. 

Informasjon om å være frivillig

Når du søker om å være frivillig på festivalen, har du anledning til å prioritere hvilke oppgaver du ønsker å jobbe med. Vi trenger frivillige til mange forskjellige områder, for eksempel vakthold, rigg, salg, servering og markedet.

Alle som jobber tre vakter á 8 timer, får selvfølgelig noen goder.

• Gratis adgang til festivalen

• Mat og drikke når dere jobber

• Hettejakke med BAKGÅRDSHELT, som viser at du er en av oss.

• Tilgang til god musikk, god stemning og muligheten til å treffe nye og gamle venner. Og ikke minst gleden ved å skape et unikt kulturarrangement for Harstad og regionen.

• Du er selvfølgelig forsikret under festivalen

• Og når det hele er over, er det vår tur til å ta oss en fest. Sett allerede nå av datoen fredag 3. september

Rull til toppen Skip to content