HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

FAQ

Ofte stilte spørsmål

  • Ja, det blir festival. 
    Alle restriksjoner som tidligere gjaldt pandemien er over, så da er det bare å glede seg til tidenes Bakgårdsfestival 🙂

Årets festival gjennomføres på vårt "vanlige" festivalområde. 
Dvs. på parkeringsplassen utenfor Harstad Kino.

Festivalen i 2021 ble arrangert på parkeringsplassen utenfor UiT. Dette hadde med gjeldende smittevernsregler å gjøre i 2021 og avstandsbegrensningene

  • Årets festival planlegges for helt normal gjennomføring uten koronasertifikater slik som det var i 2021

Dersom vi også i år blir pålagt av myndighetene å kansellere festivalen pga. korona-pandemien, vil vi selvsagt refundere billetten din. Billetten vil imidlertid også gjelde for 2022, så vi anbefaler deg å beholde billetten. 

Nei, Bakgården praktiserer standard kjøpsvilkår som gjelder for festivaler og konserter. Det betyr at du ikke kan få refundert billettene til årets festival. Dette gjelder selvsagt IKKE hvis Bakgården må avlyse på grunn av evt. nye restriksjoner fra myndighetene i forbindelse med endringer i pandemien.

Slik det er i stridende stund, så er det ingen restriksjoner og vi planlegger for en normal gjennomføring av festivalen.

Alle billetter må byttes i armbånd for å komme inn på festivalområdet.
Dette gjør du i akrediteringsteltet ved inngangen til festivalområdet på torget.

Åpningstider for bytting av billett mot armbånd vil bli annonsert på våre Facebook-sider når det nærmer seg festival.

Nei, det er kun personlig oppmøte ved bytte av billett til armbånd. Dette skyldes en rekke faktorer, men er hovedsakelig knyttet til sikkerhet og behov for å ha kontroll på hvem som tar på seg armbåndene. 

På årets festival er aldersgrensen 18 år. Dette gjelder alle dagene.

Vi har fått flere spørsmål som gjelder de under 18 år og Astrid S. Vi jobber med å se om vi kan få til en egen konsert.
Dette vil vi komme tilbake til hvis dette går i orden.

 

Nei, dessverre. Vi har et rikt utvalg av mat og drikke for salg inne på området. Vann er gratis, og det kan du få i barene. Unntaket er babymat og vannflasker til babyer som er med på vårt familiearrangement lørdag formiddag. 

Ja. Du kan kjøpe mat og drikke og diverse merchandise og betale med kort på festivalen. Bakgården har dessverre ikke anledning til å ta imot kontanter.

Vi åpner portene hver dag kl. 18.00. Første band går på scenen en halv time senere. Vi anbefaler deg derfor å komme i god tid. 

Lurer du på hvilke tiltak Bakgården har gjort for å sikre best mulig tilgjengelighet, så har vi samlet all informasjon her: TILGJENGELIGHET

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet