HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

FAQ

Ofte stilte spørsmål

  • Ja, det blir festival dersom vi er på Trinn 3 eller Trinn 4 i regjeringens gjenåpningsplan. 
  • Ett stikk/første vaksinedose er nok til å slippe inn på festivalområdet. Du slipper også inn dersom du er fullvaksinert
  • Du kan også gå på festival dersom du tar en hurtigtest, og denne er negativ.
  • Alle som skal inn på festivalområdet må være innehaver av et grønt koronapass
  • JA! For å komme inn på festivalen må du kunne vise fram et grønt koronasertifikat. Det gjelder for alle: Frivillige og festivalpublikum-mere, så vel som artister og teknisk crew.
  • Grønt lys i koronasertifikatet får du dersom du har fått første dose før 29. juli og skal på festivalen torsdag, 30. juli dersom du skal inn på fredag eller 31. juli dersom du har billett til lørdag. 
  • Er du er fullvaksinert eller er immun etter å ha gjennomgått Covid-19-sykdom, har du selvfølgelig også grønt lys i koronasertifikatet. 
  • Koronasertifikatet lyser også grønt dersom du har en negativ hurtigtest som ikke er eldre enn 24 timer.

I samarbeid med Avonova kan alle festivalgjengere som ikke har fått vaksine teste seg gratis hos oss. Teststasjonen vil være på torget i Harstad. Det vil bli mulighet å bestille "time". Informasjon om dette får våre billettkjøpere på e-post når det nærmer seg festivalen.

Dersom vi også i år blir pålagt av myndighetene å kansellere festivalen pga. korona-pandemien, vil vi selvsagt refundere billetten din. Billetten vil imidlertid også gjelde for 2022, så vi anbefaler deg å beholde billetten. 

Ja, alle som kjøpte billett til festivalen i 2020 har gyldig billett i 2021. Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å ta med disse billettene når du skal veksle dem inn i armbånd.

Nei, Bakgården praktiserer standard kjøpsvilkår som gjelder for festivaler og konserter. Det betyr at du ikke kan få refundert billettene til årets festival. Dette gjelder selvsagt IKKE hvis Bakgården må avlyse på grunn av den pågående pandemien. Da vil alle billettkjøpere få tilbud om refusjon eller å videreføre billettene til festivalen i 2022.

Bakgården vil selvsagt følge alle pålegg og restriksjoner fra nasjonale og lokale helsemyndigheter. Som alltid skal det være trygt å besøke Bakgården, og 2021-utgaven blir ikke et unntak i så måte. I skrivende stund er det ikke utarbeidet forskrifter/anbefalinger for festivalsommeren 2021, men vi kommer tilbake med informasjon så snart den er ferdig. 

Alle billetter må byttes i armbånd for å komme inn på festivalområdet.
Dette gjør du i akrediteringsteltet ved inngangen til festivalområdet på torget.

Åpningstider for bytting av billett mot armbånd vil bli annonsert på våre Facebook-sider når det nærmer seg festival.

Nei, det er kun personlig oppmøte ved bytte av billett til armbånd. Dette skyldes en rekke faktorer, men er hovedsakelig knyttet til sikkerhet og behov for å ha kontroll på hvem som tar på seg armbåndene. 

Personer under 18 år kan komme inn sammen med en verge torsdag kveld. Vi anbefaler at du på forhånd fyller ut vergekontrakten og tar den med til akrediteringsteltet. Da går det raskere å få byttet billettene til armbånd.

Fredag og lørdag er det 18-årsgrense.

Nei, dessverre. Vi har et rikt utvalg av mat og drikke for salg inne på området. Vann er gratis, og det kan du få i barene. Unntaket er babymat og vannflasker til babyer som er med på vårt familiearrangement lørdag formiddag. 

Ja. Du kan kjøpe mat og drikke og diverse merchandise og betale med kort på festivalen. Bakgården har dessverre ikke anledning til å ta imot kontanter.

Vi åpner portene hver dag kl. 18.00. Første band går på scenen en halv time senere. Vi anbefaler deg derfor å komme i god tid. 

Lurer du på hvilke tiltak Bakgården har gjort for å sikre best mulig tilgjengelighet, så har vi samlet all informasjon her: TILGJENGELIGHET

Rull til toppen Skip to content