HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Ja, Bakgården skal arrangere en festival i Harstad i 2021. Uansett. I hvilket omfang, hvor mange publikummere som får komme og hvilken form festivalen får, er imidlertid usikkert. Men med utrullingen av vaksiner fram til august vil føre til en lettelse i restriksjonene. Og dersom disse lettelsene kombineres med vaksinepass, hurtigtesting, crowd controll og andre aktive smitteverntiltak, blir forhåpentlig festival i Harstad igjen.

Dersom vi blir pålagt å kansellere festivalen i år også pga. korona-pandemien, vil vi selvsagt refundere billetten din. Billetten vil imidlertid også gjelde for 2022, så vi anbefaler deg å beholde billetten. 

Bakgården vil selvsagt følge alle pålegg og restriksjoner fra nasjonale og lokale helsemyndigheter. Som alltid skal det være trygt å besøke Bakgården, og 2021-utgaven blir ikke et unntak i så måte. I skrivende stund er det ikke utarbeidet forskrifter/anbefalinger for festivalsommeren 2021, men vi kommer tilbake med informasjon så snart den er ferdig. 

Alle billetter må byttes i armbånd for å komme inn på festivalområdet.
Dette gjør du i akrediteringsteltet ved inngangen til festivalområdet på torget.

Åpningstider for bytting av billett mot armbånd vil bli annonsert på våre Facebook-sider når det nærmer seg festival.

Nei, det er kun personlig oppmøte ved bytte av billett til armbånd. Dette skyldes en rekke faktorer, men er hovedsakelig knyttet til sikkerhet og behov for å ha kontroll på hvem som tar på seg armbåndene. 

Personer under 18 år kan komme inn sammen med en verge torsdag kveld. Vi anbefaler at du på forhånd fyller ut vergekontrakten og tar den med til akrediteringsteltet. Da går det raskere å få byttet billettene til armbånd.

Fredag og lørdag er det 18-årsgrense.

Nei, dessverre. Vi har et rikt utvalg av mat og drikke for salg inne på området. Vann er gratis, og det kan du få i barene. Unntaket er babymat og vannflasker til babyer som er med på vårt familiearrangement lørdag formiddag. 

Ja. Du kan kjøpe mat og drikke og diverse merchandise og betale med kort på festivalen. Bakgården har dessverre ikke anledning til å ta imot kontanter.

Vi åpner portene hver dag kl. 18.00. Første band går på scenen en halv time senere. Vi anbefaler deg derfor å komme i god tid. 

Lurer du på hvilke tiltak Bakgården har gjort for å sikre best mulig tilgjengelighet, så har vi samlet all informasjon her: TILGJENGELIGHET

Rull til toppen Skip to content