HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Fredag

19. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august – Legendekveld i Bakgården

Hvor var du da Madrugada, Chris Holsten, Myra og Lyse Netter stod på samme scene midt i Harstad sentrum? Hvis du ikke befinner deg i Bakgården fredag 19. august går du glipp av noe legendarisk!

Kjøp billetter her…

MADRUGADA
Gjenforente, mektige, mørke, majestetiske Madrugada. Trenger vi si mer? Dette er bandet alle har ventet på. Utsolgte hus i hele Europa, og i sommer kommer de til vår bakgård.
Gjenforeningsalbumet Chimes at Midnight viste at “nye” Madrugada ikke har glemt hvor de kom fra. Vi gleder oss til å bli løftet av Madrugadas magi fredag 19. august, og vil aldri bli satt ned!

CHRIS HOLSTEN
Stjerneskuddet Chris Holsten er Norges mest spilte artist for tiden, og ikke uten grunn – med sine dansbare låter, nydelige tekster, og en helt magnetisk scenetilstedeværelse! Det er jo som skapt for Bakgården.

Chris var den første artisten vi lanserte til årets festival, og responsen var enorm! Det er tydelig at Smilet i ditt eget speil og Slå hjerte slå virkelig har nådd inn til folkets hjerter.

MYRA
Bergenseren Myra er kanskje tøff som en bokser på utsiden, men smidig som en ballerina på innsiden. Denne dama vet å lage stemning med fete beats, samtidig som hun kan nå inn til hjerte og sjel med sine råe tekster!

Myra gjorde en nydelig figur i siste sesong av TV2-programmet Hver Gang Vi Møtes, og fikk virkelig vist for en dybde hun har som person og hvilken bredde hun har som artist. Låter som Når Dovre Faller, Le Louvre og Psycho kommer nok virkelig til å få fart på Bakgården!

LYSE NETTER
Lofotværingene som utgjør Lyse Netter bor kanskje i Oslo, men er nordlendinger på sin hals. Sounden deres er retroinspirert og dansevennlig 80-tallspop, men tekstene deres holder oss likevel godt nede på den nordnorske jorda. Tenk Miami Vice møter nordnorsk kjærlighet og livsglede – der har du Lyse Netter!

Lyse Netter åpner fredagen med låter som Vi lar aldri sola gå ned, Prøva igjen og Ka hvis verden går under. For en start på helga!

 

Fredag 19. august blir magisk. Og utsolgt! Hvis du ønsker å være der – kjøp billetter nå!

Kjøp billetter her…

Les mer om årets program her…

Andre artister

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Lemaitre Bakgården 22 20. aug. 2022

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Lyse Netter Bakgården 22 19. aug. 2022

Lyse Netter til Bakgården 2022

Lofotbandet Lyse Netter er klare for Bakgården – fredag 19. august!
Lyse netter kommer til Bakgården med et høyenergisk show med allsang og garantert dansefot. Fredag 19. august topper vi laget med gutta fra Lofoten!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet