HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Lørdag

20. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august – Musikalsk mesteraften

Bakgården 2022 avsluttes med en musikalsk mesteraften. Lørdag 20. august åpner vi med Sondre Lerche før Lemaitre inntar scenen. Rockebeistet Bernhoft tar over stafettpinnen før Pulse of Floyd sammen med Hærens Musikkorps avslutter festivalen med et sceneshow ingen har sett maken til før!

Kjøp billetter her…

SONDRE LERCHE
Sentimentale Sondre Lerche kommer med sin store katalog av underfundige, melankolske og vakre låter! Den prisvinnende bergenseren har turnert verden rundt i over 20 år og endelig skal han spille for oss i verdens beste bakgård.

Hans nyeste album Avatars of Love slo kritikerne i bakken, og fikk en drøss med seksere på terningen allerede første dag! Vi gleder oss til å høre både klassikere som Two Way Monologue, Sentimentalist og Modern Nature, og hans nyeste låter som Cut, Avatars of Love og sommerlåta Summer in Reverse!

LEMAITRE
Elektronikaduoen som utgjør Lemaitre er fra Ullern i Oslo, men har hatt base i Los Angeles i mange år. Duoen har spilt på både Coachella og Lollapalooza, og nå kommer de til oss!

Lemaitre kommer med noen av de største elektronika-hitene fra de siste årene med Higher og Closer, og vi skal også få høre låter fra deres nyeste album Substellar. Kritikerne mente albumet tok opp arven etter Röyksopp, så dette blir fett!

BERNHOFT
Rockebeistet Bernhoft imponerte alle i siste sesong av TV2-programmet Hver Gang Vi Møtes med hans helt unike evne til å omgjøre kjente og kjære låter til noe enda bedre. Vi snakker groove, soul og sexyness på høyt nivå!

Bernhoft har sjarmert Bakgården før, og vi tviler ikke på at han klarer det med glans også i år, med sanger som C´mon Talk, Shout og Call Out Kids!

PULSE OF FLOYD – The Great Pink Floyd Show
Pulse of Floyd er kjent for å være et av verdens aller beste tributeband til legendariske Pink Floyd. Bandet lager et show av episke proporsjoner med lys, laser, pyro og, ikke minst, fantastisk lyd. Denne gang slår de seg på lag med Hærens Musikkorps!

Tributebandet Pulse of Floyd kombinert med Hærens Musikkorps blir Bakgårdens største produksjon noensinne! Lørdag 20. august er Bakgården stedet å være!

Lørdag 20. august kommer til å bli en episk avslutning av en fantastisk festival! Vi får gåsehud overalt bare ved tanken. Kjøp billetter nå, så har du noe å glede deg til hele sommeren!

Kjøp billetter her…

Les mer om årets program her…

Andre artister

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Lemaitre Bakgården 22 20. aug. 2022

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Lyse Netter Bakgården 22 19. aug. 2022

Lyse Netter til Bakgården 2022

Lofotbandet Lyse Netter er klare for Bakgården – fredag 19. august!
Lyse netter kommer til Bakgården med et høyenergisk show med allsang og garantert dansefot. Fredag 19. august topper vi laget med gutta fra Lofoten!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet