BAKGÅRDEN JUNIOR

 1. Bakgården Junior - en fest for barna!

  Vi fortsetter suksessen med familiearranementet vårt lørdag formiddag.

  Bakgården Junior byr på familiemusikalen Bakgårdskatter, der kattene Mirre og Max og Sol og Sander setter stemninga med den berømte kattedansen. I tillegg får vi besøk av Brannbamsen Bjørnis og selveste Trollmannen Tryll. Det blir ablegøyer, sang og dans, mange aktiviteter og muligheter for å ta selfier med både Bjørnis og Mirre & Max. 

  Juniormarkedet/gjenbruksmarkedet

  Det er også i år mulig for store og små å gjøre et kupp på vårt tradisjonelle gjenbruksmarked. Inne på festivalområdet i den gamle Bakgården kan barna selge sine brukte leker, slik at de får et lengre liv! Det kommer til å flomme over av brukte leker til en billig penge, så her er det mulig å gjøre seg et kupp, samtidig som selgerne tjener seg noen kroner og lekene får leve lengre. En Vinn-vinn-vinn-situasjon der altså.

  I tillegg blir det  masse gøye og kule aktiviteter!

  MIRRE OG MAX

  Vi i Bakgården er så stolte over å ha en helt egenprodusert familiemusikal! «Bakgårdskatter – katt eller skatt» er et samarbeid mellom Bakgården og Harstads favoritt-barnemusikant Harald Troøyen.

  Historien om Bakgårdskattene var det festivalsjef Jan som hadde idéen til, og kattene Mirre og Max er oppkalt etter to katter han hadde da han var liten gutt.

  Harald, den ene av to bak “Det store Julespillet”, står for tekst, musikk og manus til Bakgårdskatter.

  – 38 minutter er akkurat passe lengde til at ganske små barn klarer å holde fokus. På de minuttene skal vi skremme, overraske, glede, danse og synge, sier Troøyen som selv bekler kattefangerrollen.

  Heller ikke i år kan bakgårdskattene Mirre og Max være trygge for den rasende kattefanger Katze. Kommer han lørdag 17. august? Og har han med seg sitt hemmelige våpen?

  Billettsalget har startet, og det er noen få billetter igjen!

Aktuelt

 1. Frivillig

  Bli en Bakgårdshelt
  og få minner for livet

  Vi trenger DIN hjelp for å lage verdens beste BAKGÅRDEN-festival

  Les mer

Få siste nytt først