HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Chris Holsten

22. oktober 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: Chris Holsten 

2020 var året Chris Holsten ble allemannseie i Norge. Ikke bare deltok han med bravur i «Hver gang vi møtes», han fikk også Spellemannpris for årets hit med låta «Hvis verden». 

Og i 2021 fortsetter Holsten å produsere hiter – på norsk. Den fabelaktige sangen «Smilet i ditt eget speil» har herjet hitlistene og og gjort at 28-åringen kanskje må vurdere å synge enda mer på morsmålet.

– Vi gleder oss enormt til å få Chris Holsten på besøk. Selv om han bare er 28 år, er det en svært erfaren artist vi snakker om. Han debuterte allerede i 2015 med låta «Layers», og låtene hans er i årenes løp blitt strømmet over 100 millioner ganger. I tillegg har han hatt solide listeplasseringer i Skandinavia med låter som «On my Own», «Mexico» og «I´ll be Alright».

I etterkant av debuten har han skrevet flere hit-sanger. Låtene hans er spilt over 100 millioner ganger hos strømmetjenestene og Holsten har hatt solide lplasseringer på skandinaviske topplister med låter som «On My Own», «Mexico» og «I’ll Be Alright».

Det store publikumet i Norge ble kjent med Holsten da han deltok i NRK-programmet Stjernekamp i 2018, mens samarbeidet med Frida Ånevik kom i stand etter at de to hadde deltatt på det TV2-sendte programmet «Hver gang vi møtes».

For ei helg dette kommer til å bli for alle oss som elsker musikk. Fredag 22. oktober er det altså og Chris Holsten som står på scenen i Arena Nord-Norge på Thon Hotel Harstad. Dagen etter,  altså lørdag 23. oktober kommer vår egen Ruben.


Kjøp billetter

Andre nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet