HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Chris Holsten

22. oktober 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: Chris Holsten 

2020 var året Chris Holsten ble allemannseie i Norge. Ikke bare deltok han med bravur i «Hver gang vi møtes», han fikk også Spellemannpris for årets hit med låta «Hvis verden». 

Og i 2021 fortsetter Holsten å produsere hiter – på norsk. Den fabelaktige sangen «Smilet i ditt eget speil» har herjet hitlistene og og gjort at 28-åringen kanskje må vurdere å synge enda mer på morsmålet.

– Vi gleder oss enormt til å få Chris Holsten på besøk. Selv om han bare er 28 år, er det en svært erfaren artist vi snakker om. Han debuterte allerede i 2015 med låta «Layers», og låtene hans er i årenes løp blitt strømmet over 100 millioner ganger. I tillegg har han hatt solide listeplasseringer i Skandinavia med låter som «On my Own», «Mexico» og «I´ll be Alright».

I etterkant av debuten har han skrevet flere hit-sanger. Låtene hans er spilt over 100 millioner ganger hos strømmetjenestene og Holsten har hatt solide lplasseringer på skandinaviske topplister med låter som «On My Own», «Mexico» og «I’ll Be Alright».

Det store publikumet i Norge ble kjent med Holsten da han deltok i NRK-programmet Stjernekamp i 2018, mens samarbeidet med Frida Ånevik kom i stand etter at de to hadde deltatt på det TV2-sendte programmet «Hver gang vi møtes».

For ei helg dette kommer til å bli for alle oss som elsker musikk. Fredag 22. oktober er det altså og Chris Holsten som står på scenen i Arena Nord-Norge på Thon Hotel Harstad. Dagen etter,  altså lørdag 23. oktober kommer vår egen Ruben. I første omgang legges det kun ut 200 billetter til hver konsert, så her gjelder det å være raskt ute for å sikre seg billetter…


Kjøp billetter

Andre nyheter

Nyhet

Grønt lys i Bakgården

Alle som skal inn på Bakgården i år må vise et grønt koronasertifikat. Nesten 70 prosent av vårt publikum er vaksinerte, men 2.500 hurtigtester sørger for at også de som ikke er vaksinerte får være med på tidenes folkefest.  

21. august 2021

Dagny inntar Bakgården!

Norges kuleste dame, Dagny, inntar Harstad og Bakgården lørdag 21. august 2021!

Nyhet

Bli en Bakgårdshelt du også!

Bakgården søker engasjerte Bakgårdshelter som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 19. – 21. august 2021. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 16. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 22. august.

Rull til toppen Skip to content