HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Elements

26. mars 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: ELEMENTS

Elements gjør comeback og feirer 30-års jubileum med en forrykende konsert med klassisk rock!!


Rockebandet Elements ble etablert allerede i 1991, og har levd et langt liv med Finnero Bustadmo som karismatisk frontfigur. Bandet startet med ambisjoner om å være en god leverandør av musikalske prestasjoner, samt hylle Classic Rock-sjangeren med riktig uttrykk. Når de nå kommer til Bakgården LIVE blir det en kveld du ikke kan gå glipp av, med noe av det beste fra blant andre Deep Purple og Led Zeppelin. Elements skal rocke Arena Nord-Norge lørdag 26.mars!

Kjøp billetter her…

30-ÅRS JUBILEUM
For å feire sine 30 sammen år har Finnero og Rune samlet mange av de originale bandmedlemmene med en hyllest til Classic Rock. I løpet av disse tre tiårene har Elements vært trofast mot sitt konsept, og vært en kompromissløs aktør som har deltatt i en rekke spennende produksjoner lokal, nasjonalt og internasjonalt.

GJESTEARTISTER DUKKER OPP
-Nå setter vi sammen bandets originalbesetning med Magne Nyberg på trommer, Affen på bass og Karl Albert Kjerstad på orgel, Rune Olsen på gitar og meg selv på vokal. , forteller Finn Ero Bustadmo, som de siste årene har bodd på Eidsvoll. Han røper at det i tillegg vil dukke opp gjesteartister under konserten i Arena Nord- Norge, uten at han ønsker å røpe hvem på det nåværende tidspunkt.

BEHOLDT SPILLEGLEDEN
Selv om Elements ikke har vært like aktive de siste årene, har de likevel beholdt spillegleden og entusiasmen for å fremføre Classic Rock på en best mulig måte. Dette er virkelig et legendarisk og lokalt rockeband, og nå skal de endelig stå samlet igjen på Bakgårdens live-scene!

Dette blir en episk rocka kveld!

Kjøp billetter her…

Andre nyheter

Bakgårdshelter kalles Nyhet

Bakgårdshelter kalles!

Bakgården søker engasjerte Bakgårdshelter som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 18. – 20. august 2022. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 15. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 21. august.

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet