HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Elements

26. mars 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: ELEMENTS

Elements gjør comeback og feirer 30-års jubileum med en forrykende konsert med klassisk rock!!


Rockebandet Elements ble etablert allerede i 1991, og har levd et langt liv med Finnero Bustadmo som karismatisk frontfigur. Bandet startet med ambisjoner om å være en god leverandør av musikalske prestasjoner, samt hylle Classic Rock-sjangeren med riktig uttrykk. Når de nå kommer til Bakgården LIVE blir det en kveld du ikke kan gå glipp av, med noe av det beste fra blant andre Deep Purple og Led Zeppelin. Elements skal rocke Arena Nord-Norge lørdag 26.mars!

Kjøp billetter her…

30-ÅRS JUBILEUM
For å feire sine 30 sammen år har Finnero og Rune samlet mange av de originale bandmedlemmene med en hyllest til Classic Rock. I løpet av disse tre tiårene har Elements vært trofast mot sitt konsept, og vært en kompromissløs aktør som har deltatt i en rekke spennende produksjoner lokal, nasjonalt og internasjonalt.

GJESTEARTISTER DUKKER OPP
-Nå setter vi sammen bandets originalbesetning med Magne Nyberg på trommer, Affen på bass og Karl Albert Kjerstad på orgel, Rune Olsen på gitar og meg selv på vokal. , forteller Finn Ero Bustadmo, som de siste årene har bodd på Eidsvoll. Han røper at det i tillegg vil dukke opp gjesteartister under konserten i Arena Nord- Norge, uten at han ønsker å røpe hvem på det nåværende tidspunkt.

BEHOLDT SPILLEGLEDEN
Selv om Elements ikke har vært like aktive de siste årene, har de likevel beholdt spillegleden og entusiasmen for å fremføre Classic Rock på en best mulig måte. Dette er virkelig et legendarisk og lokalt rockeband, og nå skal de endelig stå samlet igjen på Bakgårdens live-scene!

Dette blir en episk rocka kveld!

Kjøp billetter her…

Andre nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet