HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Elements

26. mars 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: ELEMENTS

Elements gjør comeback og feirer 30-års jubileum med en forrykende konsert med klassisk rock!!


Rockebandet Elements ble etablert allerede i 1991, og har levd et langt liv med Finnero Bustadmo som karismatisk frontfigur. Bandet startet med ambisjoner om å være en god leverandør av musikalske prestasjoner, samt hylle Classic Rock-sjangeren med riktig uttrykk. Når de nå kommer til Bakgården LIVE blir det en kveld du ikke kan gå glipp av, med noe av det beste fra blant andre Deep Purple og Led Zeppelin. Elements skal rocke Arena Nord-Norge lørdag 26.mars!

Kjøp billetter her…

30-ÅRS JUBILEUM
For å feire sine 30 sammen år har Finnero og Rune samlet mange av de originale bandmedlemmene med en hyllest til Classic Rock. I løpet av disse tre tiårene har Elements vært trofast mot sitt konsept, og vært en kompromissløs aktør som har deltatt i en rekke spennende produksjoner lokal, nasjonalt og internasjonalt.

GJESTEARTISTER DUKKER OPP
-Nå setter vi sammen bandets originalbesetning med Magne Nyberg på trommer, Affen på bass og Karl Albert Kjerstad på orgel, Rune Olsen på gitar og meg selv på vokal. , forteller Finn Ero Bustadmo, som de siste årene har bodd på Eidsvoll. Han røper at det i tillegg vil dukke opp gjesteartister under konserten i Arena Nord- Norge, uten at han ønsker å røpe hvem på det nåværende tidspunkt.

BEHOLDT SPILLEGLEDEN
Selv om Elements ikke har vært like aktive de siste årene, har de likevel beholdt spillegleden og entusiasmen for å fremføre Classic Rock på en best mulig måte. Dette er virkelig et legendarisk og lokalt rockeband, og nå skal de endelig stå samlet igjen på Bakgårdens live-scene!

Dette blir en episk rocka kveld!

Kjøp billetter her…

Andre nyheter

Bernhoft nettside 20. aug. 2022

Bernhoft til Bakgården 2022

Bernhoft tilbake til Bakgården!
Bernhoft har gjestet Bakgården før, og nå kommer han tilbake til oss med både kjente og nye låter som vil få deg i knestående! Lørdag 20. august står han klar på Bakgårdsscenen.

18. aug. 2022

Norges pop-komet Astrid S til Bakgården 2022

Astrid S kommer endelig til Bakgården – med hit etter hit etter hit! Gullstrupen har aldri spilt i Harstad før, så nå er det virkelig på tide å få henne til Bakgårdsscenen vår!

Violet Road // Bakgården Live Bakgården LIVE

Violet Road er tilbake for å Rocke Harstad!

Violet Road tilbake for å lage fest!
Lørdag 30. april 2022 blir det en forrykende bra helaften du sent vil glemme i Arena Nord-Norge!

Rull til toppen Skip to content