HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Elements

26. mars 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: ELEMENTS

Elements gjør comeback og feirer 30-års jubileum med en forrykende konsert med klassisk rock!!


Rockebandet Elements ble etablert allerede i 1991, og har levd et langt liv med Finnero Bustadmo som karismatisk frontfigur. Bandet startet med ambisjoner om å være en god leverandør av musikalske prestasjoner, samt hylle Classic Rock-sjangeren med riktig uttrykk. Når de nå kommer til Bakgården LIVE blir det en kveld du ikke kan gå glipp av, med noe av det beste fra blant andre Deep Purple og Led Zeppelin. Elements skal rocke Arena Nord-Norge lørdag 26.mars!

Kjøp billetter her…

30-ÅRS JUBILEUM
For å feire sine 30 sammen år har Finnero og Rune samlet mange av de originale bandmedlemmene med en hyllest til Classic Rock. I løpet av disse tre tiårene har Elements vært trofast mot sitt konsept, og vært en kompromissløs aktør som har deltatt i en rekke spennende produksjoner lokal, nasjonalt og internasjonalt.

GJESTEARTISTER DUKKER OPP
-Nå setter vi sammen bandets originalbesetning med Magne Nyberg på trommer, Affen på bass og Karl Albert Kjerstad på orgel, Rune Olsen på gitar og meg selv på vokal. , forteller Finn Ero Bustadmo, som de siste årene har bodd på Eidsvoll. Han røper at det i tillegg vil dukke opp gjesteartister under konserten i Arena Nord- Norge, uten at han ønsker å røpe hvem på det nåværende tidspunkt.

BEHOLDT SPILLEGLEDEN
Selv om Elements ikke har vært like aktive de siste årene, har de likevel beholdt spillegleden og entusiasmen for å fremføre Classic Rock på en best mulig måte. Dette er virkelig et legendarisk og lokalt rockeband, og nå skal de endelig stå samlet igjen på Bakgårdens live-scene!

Dette blir en episk rocka kveld!

Kjøp billetter her…

Andre nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet