HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Erlend Ropstad m/band

30. oktober 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Stadionrock med Erlend Ropstad

Det blir et etterlengtet gjensyn med svett storformatsrock og øl når Erlend Ropstad med fullt band inntar Arena Nord-Norge på Thon Hotel lørdag 30. oktober. 

 

Billetter kjøper du her  

Erlend Ropstad er noe av det beste vi har i landet. Ikke bare er han en fabelaktig låtskriver og tekstforfatter. Som frontfigur og vokalist leverer han og bandet rett og slett stadionrock fra øverste hylle. Det er episk og storslått, samtidig som det er rått og sårbart.

Fantastisk

– Vi som var så heldige å få oppleve solokonserten på Ludo Bar&Scene i oktober, gleder oss ekstra mye til at Erlend Ropstad kommer tilbake. Ikke bare har han mes seg fullt band, han inntar også scenen i den nye, fantastiske konsertsalen Arena Nord-Norge på Thon Hotel. Det blir rock, øl, vin og allsang når Ropstad brøler ut: «Vi trenger mere vin! Vi trenger det nåååå!» hentet fra låta Som om jeg nesten ikke fins fra 2015-skiva «Det beste vi får til». 

Erlend Ropstad er en av landets aller beste låtskrivere og konsertartister, med en katalog full av fabelaktige låter. Etter at han gikk over til å skrive på norsk for snart ni år siden, har platene kommet som perler på en snor, til et stadig større publikum, og til stadig mer panegyriske anmeldelser fra en samlet musikkpresse.

Terningkast seks

«Han blir bare bedre og bedre, den godeste Ropstad. Og nå er han farlig god», konkluderte musikkanmelder Egon Holstad og ga det spellemannprisnominerte albumet «Brenn siste Brevet» terningkast fem. Musikknyheter mente at albumet er «et mesterverk av ei plate», og NRK ga skiva ti av ti mulige. Adresseavisens anmeldernestor Ola Jacob Hoel sparte heller ikke på kruttet i sin sekseranmeldelse av plata: «Erlend Ropstad blir sintere og sintere, men også bedre og bedre. Dette er hans mesterverk».

Det er bare å glede seg til høsten kommer. Forhåpentlig kan vi igjen nyte en rockekonsert på normalt vis, med en kald ei i hånda mens vi danser og synger sammen. Og før den tid kan vi lytte på Erlend Ropstads nyeste album, det niende i rekken, som slippes våren 2021.

Billetter kjøper du her  

Andre nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet