HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Erlend Ropstad m/band

30. oktober 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Stadionrock med Erlend Ropstad

Det blir et etterlengtet gjensyn med svett storformatsrock og øl når Erlend Ropstad med fullt band inntar Arena Nord-Norge på Thon Hotel lørdag 30. oktober. 

 

Billetter kjøper du her  

Erlend Ropstad er noe av det beste vi har i landet. Ikke bare er han en fabelaktig låtskriver og tekstforfatter. Som frontfigur og vokalist leverer han og bandet rett og slett stadionrock fra øverste hylle. Det er episk og storslått, samtidig som det er rått og sårbart.

Fantastisk

– Vi som var så heldige å få oppleve solokonserten på Ludo Bar&Scene i oktober, gleder oss ekstra mye til at Erlend Ropstad kommer tilbake. Ikke bare har han mes seg fullt band, han inntar også scenen i den nye, fantastiske konsertsalen Arena Nord-Norge på Thon Hotel. Det blir rock, øl, vin og allsang når Ropstad brøler ut: «Vi trenger mere vin! Vi trenger det nåååå!» hentet fra låta Som om jeg nesten ikke fins fra 2015-skiva «Det beste vi får til». 

Erlend Ropstad er en av landets aller beste låtskrivere og konsertartister, med en katalog full av fabelaktige låter. Etter at han gikk over til å skrive på norsk for snart ni år siden, har platene kommet som perler på en snor, til et stadig større publikum, og til stadig mer panegyriske anmeldelser fra en samlet musikkpresse.

Terningkast seks

«Han blir bare bedre og bedre, den godeste Ropstad. Og nå er han farlig god», konkluderte musikkanmelder Egon Holstad og ga det spellemannprisnominerte albumet «Brenn siste Brevet» terningkast fem. Musikknyheter mente at albumet er «et mesterverk av ei plate», og NRK ga skiva ti av ti mulige. Adresseavisens anmeldernestor Ola Jacob Hoel sparte heller ikke på kruttet i sin sekseranmeldelse av plata: «Erlend Ropstad blir sintere og sintere, men også bedre og bedre. Dette er hans mesterverk».

Det er bare å glede seg til høsten kommer. Forhåpentlig kan vi igjen nyte en rockekonsert på normalt vis, med en kald ei i hånda mens vi danser og synger sammen. Og før den tid kan vi lytte på Erlend Ropstads nyeste album, det niende i rekken, som slippes våren 2021.

Billetter kjøper du her  

Coraona-hensyn og refusjon. 

Selv om det etter alle solemerker ser ut til at helt Norges befolkning har mottatt covid-vakisine når vi skriver oktober, vil vi i første omgang kun legge ut 200 billetter til denne konserten. Vi kommer selvfølgelig til å følge myndighetenes smittevernspålegg også under denne konserten, men vi håper selfølgelig, som Ropstad selv synger, at «Alt har ordna seg» til da. 

Dersom vi blir pålagt av myndighetene å kansellere denne konserten, vil du selvfølgelig få refundert billetten din, minus billettavgiften.

Andre nyheter

Nyhet

Grønt lys i Bakgården

Alle som skal inn på Bakgården i år må vise et grønt koronasertifikat. Nesten 70 prosent av vårt publikum er vaksinerte, men 2.500 hurtigtester sørger for at også de som ikke er vaksinerte får være med på tidenes folkefest.  

21. august 2021

Dagny inntar Bakgården!

Norges kuleste dame, Dagny, inntar Harstad og Bakgården lørdag 21. august 2021!

Nyhet

Bli en Bakgårdshelt du også!

Bakgården søker engasjerte Bakgårdshelter som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 19. – 21. august 2021. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 16. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 22. august.

Rull til toppen Skip to content