HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Erlend Ropstad

17. oktober 2020

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården Live presenterer: Erlend Ropstad, solo

Bakgården Live har gleden av å presentere en eksklusiv intimkonsert med Erlend Ropstad på Ludo Bar og Scene.

 

Billetter kjøper du her  

Lørdag 17. oktober er det endelig klart for en konsert i regi av Bakgården igjen, og det er ikke hvem som helst vi har hentet til Vågsfjordens perle denne gangen. Erlend Ropstad er en av landets aller beste låtskrivere og konsertartister, med en katalog full av fabelaktige låter. Etter at han gikk over til å skrive på norsk for snart åtte år siden, har platene kommet som perler på en snor, til et stadig større publikum, og til stadig mer panegyriske anmeldelser fra en samlet musikkpresse.

“Han blir bare bedre og bedre, den godeste Ropstad. Og nå er han farlig god”, konkluderte musikkanmelder Egon Holstad og ga det spellemannprisnominerte albumet “Brenn siste Brevet” terningkast fem. Musikknyheter mente at albumet er “et mesterverk av ei plate”, mens NRK ga skiva ti av ti mulige. Adresseavisens anmeldernestor Ola Jacob Hoel sparte heller ikke på kruttet i sin sekseranmeldelse: “Erlend Ropstad blir sintere og sintere, men også bedre og bedre. Dette er hans mesterverk”.

– Dette blir en svært eksklusiv konsert som musikkinteresserte harstadværinger ikke bør gå glipp av. På grunn av korona-pandemien legges det kun ut 100 billetter for salg på Ludo, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid. Konserten starter kl. 22.30 lørdag 17. oktober 2020.

Planen var at Erlend Ropstad skulle slippe sitt 8. soloalbum 18. September 2020, men en påfølgende lanseringsturné  med fullt band og stor produksjon over hele landet i oktober. Siden dette ikke er sesongen for svett storformatsrock, på grunn av pandemien, så kastet Erlend seg rundt og gjorde om høstens turné til en soloturné, noe han har hatt lyst til å gjøre i lang tid. Erlend alene på en scene, med piano og gitarer er jo ikke ukjent for ham selv eller publikum. Erlend har på en måte en egenskap som gjør at han kan formidle sangene 1 til 1 med alle i salen på en gang. Og selv om alle må holde god avstand til hverandre disse kveldene, så betyr ikke det at ikke musikken kan komme nærmere!

Vi som har opplevd solokonserter med Erlend Ropstad tidligere, gleder oss stort til denne kvelden på Ludo Bar og Scene. Vi er klare til å sprite nævvan, overholde koronameteren, mens vi endelig får servert rock i levende live. Av selveste Erlend Ropstad. Forhåpentlig fremfører han låta “Når alt har ordna seg” også, slik at vi kan gå ut i høstnatta med et håp om en koronafri tilværelse.

Smittevernhensyn!

Selv om vi endelig skal på konsert er det viktig at vi fortsetter å ta smittevernhensyn. Bakgården Live og Ludo Bar&Scene ber publikum om å huske følgende:

• Hold deg hjemme dersom du er syk
• Kom tidlig slik at vi unngår kø ved unnslipp. Vær “gjæv” å husk at vi holder koranameteren selv når vi står i kø!
• Vask nævvan og bruk håndspriten som står rundt om i lokalet
• Igjen: Husk korona-meteren. Vi har merket opp soner på gulvet, så overhold merkinga.
• Det blir kun bordservering. Vi oppfordrer kohorter om å samles rundt de enkelte bordene. Husk koronameteren 🙂
Ludo har tilrettelagt lokalet for best mulig å ivareta gjestene med tanke på smittevern. I tillegg til servering ved bordene, blir det hyppig renhold av kontaktflater og personale som passer på gjestene.
NB!! Dersom du kjøper billetter for andre, må du ha kontaktinfo til disse i tilfelle det blir behov for å kontakte publikummere ved eventuell smitte.

Andre nyheter

Bakgårdshelter kalles Nyhet

Bakgårdshelter kalles!

Bakgården søker engasjerte Bakgårdshelter som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 18. – 20. august 2022. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 15. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 21. august.

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet