HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Fredag

4. november 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: HIGHASAKITE

Highasakite har vært et av Norges viktigste band de siste ti årene, og står blant annet bak noen av tidenes aller beste poplåter laget på norsk jord.

•Tid og sted: 4. november // Thon Arena Nord-Norge – Harstad
•Billettsalget starter fredag 2. september kl 10:00!
•Dørene åpnes kl. 19.30
•Konsertstart kl. 21.00

Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite.
De har sin helt egne musikalske sound, som de på mektig vis formidler med overbevisende genuinitet og særegenhet. Bandets kombinasjon av musikalitet, kunstneriske ambisjoner og vilje, gjør hver Highasakite-konsert til en unik opplevelse.

Etter en forrykende festivalsommer under åpen himmel er bandet klare for å ta med seg magien under tak og inn til Bakgården LIVE og Thon Arena Nord-Norge fredag 4. nov.

Highasakite har hatt et travelt konsert-år med sitt nyeste og svært kritikerroste album, Mother, som nytt tilskudd til den allerede hitspekkede set-lista. NRK P3 bedyrer at bandet «…har vært med på å definere lydbildet til en hel generasjon» og Dagsavisen skriver at Mother er et album som «…tar vare på det som er blitt varemerket til Highasakite; fengende popmusikk, framført med eksentriske trekk som skiller dem ut fra mengden».

Aftenposten fremhever Ingrid Helene Håviks «låtskrivertalent som ledestjerne» samt Trond Bersusproduksjon, og understreker bandets posisjon som et av landets sterkeste popband. Lovordene har heller ikke vært få etter sommerens festivalopptredener, der blant annet Adresseavisen omtalte Highasakite som «Mesterlig!» og at de «leverte et liveshow av de sjeldne».

Fredag 4. november kan du oppleve dette fantastiske bandet på Thon Arena Nord-Norge

OBS: Billettsalget starter fredag 2. september kl 10:00. Vær klare, for dette blir utsolgt!

Andre nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet