HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Fredag

4. november 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: HIGHASAKITE

Highasakite har vært et av Norges viktigste band de siste ti årene, og står blant annet bak noen av tidenes aller beste poplåter laget på norsk jord.

•Tid og sted: 4. november // Thon Arena Nord-Norge – Harstad
•Billettsalget starter fredag 2. september kl 10:00!
•Dørene åpnes kl. 19.30
•Konsertstart kl. 21.00

Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite.
De har sin helt egne musikalske sound, som de på mektig vis formidler med overbevisende genuinitet og særegenhet. Bandets kombinasjon av musikalitet, kunstneriske ambisjoner og vilje, gjør hver Highasakite-konsert til en unik opplevelse.

Etter en forrykende festivalsommer under åpen himmel er bandet klare for å ta med seg magien under tak og inn til Bakgården LIVE og Thon Arena Nord-Norge fredag 4. nov.

Highasakite har hatt et travelt konsert-år med sitt nyeste og svært kritikerroste album, Mother, som nytt tilskudd til den allerede hitspekkede set-lista. NRK P3 bedyrer at bandet «…har vært med på å definere lydbildet til en hel generasjon» og Dagsavisen skriver at Mother er et album som «…tar vare på det som er blitt varemerket til Highasakite; fengende popmusikk, framført med eksentriske trekk som skiller dem ut fra mengden».

Aftenposten fremhever Ingrid Helene Håviks «låtskrivertalent som ledestjerne» samt Trond Bersusproduksjon, og understreker bandets posisjon som et av landets sterkeste popband. Lovordene har heller ikke vært få etter sommerens festivalopptredener, der blant annet Adresseavisen omtalte Highasakite som «Mesterlig!» og at de «leverte et liveshow av de sjeldne».

Fredag 4. november kan du oppleve dette fantastiske bandet på Thon Arena Nord-Norge

OBS: Billettsalget starter fredag 2. september kl 10:00. Vær klare, for dette blir utsolgt!

Andre nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet