HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Return

18. november 2023

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

Return kommer til Harstad og Arena Nord-Norge lørdag 18.november


• Tid og sted: 18. november // Thon Arena Nord-Norge – Harstad
• Dørene åpnes kl. 19.30
• Konsertstart kl. 21.00
• Aldersgrense: 18 år.

 

Kjøp billetter HER!

RETURN kommer til Harstad og Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow – Jingle Balls 2023!

Jingle Balls er et forrykende show basert på bandets hits blandet med egne versjoner av rocka julesanger fra andre artister.

Denne kvelden får du garantert høre låter som «Sing me a song», «Bye, bye Johnny» og «Change the attitude», og kanskje kommer nissen også…

Vi i Bakgården Live gleder oss stort til å få overvære en annerledes julekonsert med denne gjengen. Så får vi bare håpe at bandet øver inn Slades udødelige «Merry x-mas everybody»…

HISTORIKK!
I 1980 gikk fire gutter fra Stange�sammen og dannet bandet som i 1985 fikk navnet Return og vant NRK`s rockemønstring med låten ”Sheila”.

To år senere slippes deres første cd ”To the top” og låten ”Sing me a song” ligger 56 uker på norsktoppen! Utover åtti og nitti tallet har Return gitt ut 5 studioalbum som til sammen har solgt over 600 000 eks.

Albumet V lå som nr 1 på importlisten i England, solgte til gull i Japan og fikk veldig god omtale i musikkmagasiner verden rundt. Dette albumet ble i 2020 remastret og utgitt på nytt i Tyskland av selskapet AOR Heaven.

I 2000 gav de ut Best of Return som er solgt i over 100 000 eks., og bandet har utover 2000 tallet opplevd en ny vår. I 2005 kom albumet ”Return” og i 2007 cd/dvd`n Best of….both worlds som solgte til gull. Bandet slipper jevnlig ut nytt materiale og stadfester sin posisjon som et av norges mest populære band.

30 års jubileum som plateartister ble feiret høsten 2015 med en stor konsert som ble filmet og utgitt på dvd. Bandet har de siste årene spilt ca 25 konserter i året og besøker dager, eventer og festivaler i hele landet.

Bandet har i de siste årene gitt ut to singler, «The last chorus is yet to be sung» og «Back for more», som er flittig avspilt på spotify og andre plattformer. På Spotify har de ca. 110 000 månedlige aktive lyttere og 300 000 streams. Senest i fjor fikk de gullplater både i Norge og Sverige for låtene Bye Bye Johnny og Sing me a song.

Nå er bandet klare for årets juleturnè der 8 byer skal få høre Return’s Jingle Balls!!! Et show basert på bandets hits og gode låter blandet med deres versjoner av rocka julesanger. Kanskje kommer nissen også…

Kjøp billetter HER!

Følg med på våre nettsider  www.bakgaarden.no for nyheter og flere artistlanseringer til Bakgården LIVE!

 

Andre nyheter

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Bakgården 2023 - Bjørn Eidsvåg Nyhet

TUSEN TAKK!

Den 14. utgaven av Bakgården går inn i historien som den aller beste vi har laget!
Tusen takk til alle som var med på å gjøre årets utgave uforglemmelig!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet