HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Torsdag

18. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Torsdag 18. august: Stavangerkameratene, Astrid S og Postgirobygget

Festivalstart i Bakgården torsdag 18. august!

Tre knallsterke artister står klare for å åpne Bakgården 2022 med et brak!
Stjernelaget Stavangerkameratene, hitmaker Astrid S og ikoniske Postgirobygget skal sørge for FESTival!

Kjøp billetter her…

En knallsterk åpning av årets festival med Stavangerkameratene, Astrid S og Postgirobygget


STAVANGERKAMERATENE
Kameratene fra Stavanger – Kjartan, Glenn, Ole Alexander og Tommy – har alle meget suksessfulle karrierer på hver sin kant, men sammen er de dynamitt! Hva var vel da mer naturlig enn å slå seg sammen, og rett og slett bare kalle seg for Stavangerkameratene?

Torsdag 18. august får Stavangerkameratene æren av å åpne hele Bakgården 2022 og vi gleder oss til å høre godlåter som Bare så du vett det, Forelska i deg igjen, Ka e ord, og Syng med nå! Du er ikke tøff før du synger med 😉 Herliga London, detta blir løye!

ASTRID S
Gullstrupen Astrid S har aldri spilt i Harstad før, og det måtte vi bare gjøre noe med. Hun ble kanskje kjent gjennom Idol, men Astrid har virkelig peilet ut sin egen kurs med over 8 millioner månedlige lyttere på Spotify, Spellemannspris, skuespillerprestasjoner, og et utall hiter som kulminerte i albumet Leave it Beautiful i 2020.

Dance Dance Dance, Pretty, og Hurts So Good er bare noen av låtene vi skal digge og danse til. Torsdag 18. august står Astrid S på scenen vår for å lage tidenes show!

POSTGIROBYGGET
Ikoniske Postgirobygget avslutter kvelden med sin legendariske katalog av sommerlåter. Tenk å avslutte sommeren side om side med de beste du vet mens du hører Idyll, En solskinnsdag, og Bohemen lever!

Postgirobygget inntar folkesjela hver eneste sommer, og i Bakgården blir det sommer, sol, allsang, og stormende jubel.  DET er kjærlighet!

Torsdag 18. august i Bakgården blir en kveld du vil huske for alltid. Festival, øl, musikk og sommerstemning. Vi kan nesten ikke vente!

Kjøp billetter NÅ!

Få med deg alle nyhetene HER!

Andre artister

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Lemaitre Bakgården 22 20. aug. 2022

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet