HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Bakgårdshelter kalles!

Bakgården trenger nettopp deg!


Uten våre fantastiske frivillige blir det ikke festival. Så enkelt er det, og vi er evig takknemlige for den formidable innsatsen våre Bakgårdshelter gjør hvert eneste år!

Fjorårets festival var en prøvelse av dimensjoner med smittevern og kohorter, men våre fantastiske helter gjorde det umulige mulig. Nå søker vi i Bakgården igjen etter mennesker som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 18. – 20. august 2022. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 15. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 21. august. Sett av datoene og gjør deg klar til tidenes feiring i Harstad by! Bakgården er nemlig så heldig at vi har de blideste, mest serviceinnstilte, hardtarbeidende og profesjonelle frivillige som tenkes kan.

Det er ikke uten grunn at vi kaller dere for våre BakgårdsHELTER.

Vi vil nok en gang takke dere for den uvurderlige innsatsen som hver og én av dere bidro med sist festival. Jobben dere gjør, og atmosfæren og stemninga dere er med på å skape, er en av de viktigste årsakene til at publikum kommer tilbake år etter år. Vi håper å se så mange som mulig av dere igjen i år, og at dere tar med dere venner og nye ansikter slik at Bakgårds-familien blir enda større.

HER KAN DU MELDE DEG SOM FRIVILLIG

Informasjon om å være frivillig
Når du søker om å være frivillig og Bakgårdshelt på festivalen, har du anledning til å prioritere hvilke oppgaver du ønsker å jobbe med. Vi trenger frivillige til mange forskjellige områder, for eksempel vakthold, rigg, salg, servering og markedet.

Arbeidsoppgavene kan du lese mer om her.

Alle som jobber tre vakter á 8 timer, får selvfølgelig noen goder.

  • Gratis adgang til festivalen
  • Mat og drikke når dere jobber
  • Hettejakke med BAKGÅRDSHELT, som viser at du er en av oss.
  • Tilgang til god musikk, god stemning og muligheten til å treffe nye og gamle venner. Og ikke minst gleden ved å skape et unikt kulturarrangement for Harstad og regionen.
  • Du er selvfølgelig forsikret under festivalen
  • Og når det hele er over, er det vår tur til å ta oss en fest. Mer informasjon om tid og sted kommer!

HER KAN DU MELDE DEG SOM FRIVILLIG

Andre Nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet