Bakgårdsmarkedet

Bakgårdsmarkedet - yrende liv på torget i Harstad
Oversiktsbilde av torget under Bakgårdsmarkedet
 1. Markedet – hjertet i Bakgården

  Frister det å vandre mellom innholdsrike salgsboder som tilbyr alt hjertet begjærer, snuse inn duften av nykokt kaffe og spennende matretter eller bare sitte på en benk og nyte stunden og stemninga?

  Bakgårdsmarkedet er regionens største utendørsmarked. Det vokser fra år til år og trekker til seg stadig flere, både utstillere og besøkende.

  I fjor gjestet nærmere 10.000 personer markedet i Harstad sentrum, og over 60 utstillere fikk valuta for pengene. Flere meldte om tidenes omsetning, utstillere ble utsolgt for varer og folk strålte i trengselen.

  Markedet er unikt for Bakgården og noe vi verdsetter svært høyt.

  Markedsområdet

  Bakgårdsmarkedet strekker seg fra Strandgata, over torget og helt til parkeringsplassen foran Harstad Bussterminal. Vi tar med andre ord i bruk nesten hele sentrum.

  Vi er bortskjemte med sol og strålende være under markedet,  strålende sol.

  Lørdag blir det gamle festivalområdet til Bakgården omgjort til Bakgården Junior. Her blir det forestilling og konsert, og vi inviterer barna til å selge sine brukte leker på et eget gjenbruksmarked. Her kan barn opp til 12 år stå gratis og selge sine brukte leker.

  Vi tror Bakgårdsmarkedet vil sørge for at sentrum får sine best besøkte dagene i løpet av dette året, med et mangfold av tilbud til både små og store!

Aktuelt

 1. Frivillig

  Bli en Bakgårdshelt
  og få minner for livet

  Vi trenger DIN hjelp for å lage verdens beste BAKGÅRDEN-festival

  Les mer

Få siste nytt først