HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Barnas Gjenbruksmarked i FamilieBakgården

Påmeldingen til Barnas Gjenbruksmarked er åpen!

Lørdag 20. august er vårt populære gjenbruksmarked endelig tilbake – denne gangen inne i FamilieBakgården! 

Her kan barn opp til 7. klasse selge sine brukte klær, leker, sko, bøker og andre skatter videre til neste heldige barn.

FAMILIEBAKGÅRDEN
FamilieBakgården er vår nye hangout for små og store. Lørdag 20. august rigger vi til en stor scene for Bakgårdskattene våre, og vi fyller den gamle bakgården med aktiviteter, konkurranser, mat og drikke, og ikke minst Barnas gjenbruksmarked!

Tidligere har gjenbruksmarkedet vært tilknyttet bakgårdsmarkedet i sentrumsgatene, men denne gangen flytter vi det inn til FamilieBakgården hvor vi har samlet alt av Bakgårdens aktiviteter for barn og unge.

Her får barna se forestilling, ta en selfie med Mirre og Max, leke, spise, og kjøpe gjenbrukte skatter. Vi gleder oss til å se store og små kose seg i bakgården!

PÅMELDING
For å delta på barnas gjenbruksmarked må man melde seg på. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Alle påmeldte får en egen standplass på 2 x 2 meter i tillegg til tilgang til familiemusikalen Bakgårdskatter og alle aktivitetene i FamilieBakgården!

Merk at utstillere på gjenbruksmarkedet har riggetid lørdag mellom 09:30 og 10:30. Alle stands må være ferdig opprigget innen dørene åpnes til FamilieBakgården kl 10:30.

Gjenbruksmarkedet åpner for salg etter endt forestilling, ca kl 11:45.

KOSTNAD
Fra i år av ser vi oss nødt til å ta et symbolsk beløp for en stand på gjenbruksmarkedet. Pris per standplass er kr 200,-.

Faktura på dette sendes i forkant av arrangementet og skal være betalt før arrangementsdag. Dette kontrolleres av vår markedsansvarlig ved ankomst.

MED FOKUS PÅ GJENBRUK
Barnas gjenbruksmarked skal være nettopp det – gjenbruk. Barna som har meldt seg på kan selge det de måtte ønske av leker, klær, bøker eller andre brukte gjenstander.

NB! Det er IKKE tillatt å selge mat og drikke som kaker, muffins, saft eller lignende. Vi håper på forståelse for det.

Påmeldingsskjema til barnas gjenbruksmarked finner du HER!

Vi gleder oss til å se hvilke skatter du skal selge videre! 🙂

Lurer du på hva som skjer ellers på Bakgården i år?
Sjekk våre nettsider www.bakgaarden.no 

Andre Nyheter

Bakgårdshelter kalles Nyhet

Bakgårdshelter kalles!

Bakgården søker engasjerte Bakgårdshelter som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 18. – 20. august 2022. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 15. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 21. august.

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet