HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Bernhoft

20. august 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Bernhoft til Bakgården 2022

Bernhoft tilbake til Bakgården!

Bernhoft har sjarmert Bakgården før, og nå kommer han tilbake til oss med både kjente og nye låter som vil få deg i knestående! Lørdag 20.august står han klar på Bakgårdsscenen.

Kjøp billetter her…

SULTEN PÅ MER!
Jarle Bernhoft – en stilig, nysgjerrig, smart, og undersøkende gentleman, med en distinkt og tidløs sound. Den kritikerroste, prisvinnende, publikumsfavoritten har en solid diskografi og har solgt ut konserter og turneer i over ti år. Nå med en apetitt for enda mer!

NYTT ALBUM
I begynnelsen av 2021 kom Bernhoft med sitt nye album, «Dancing on My Knees», og han mener selv at det er hans mest personlige album noensinne. Han synger om kjærlighet, kjærlighetssorg, og verden i dag. Låta «Call Out Kids» er albumets hjerte – en energisk erklæring om betingelsesløs kjærlighet, dedikert til sønnene sine. Bernhoft fortsetter å imponere, engasjere, og representere alle som har følt, og setter pris på, livets kontraster. Han gjør det med musikk som omfavner det som er ekte og sant, med skuddsikkert talent, hjertefølt ydmykhet, og en god dose fandenivoldsk holdning. 

HVER GANG VI MØTES
Jarle blir også å se i neste sesong av Hver Gang Vi Møtes, som starter allerede 1.januar. Vi har hørt rykter om at han gjør en svært god figur, som den karismatiske og jordnære musikeren han er. Forbered deg på kjente og kjære låter i ny drakt, og koselige kvelder benket foran skjermen. Og husk at i august kan du se ham LIVE her i Harstad!

Grammy-nominerte Bernhoft kommer til Bakgården med fullt band, ny energi, og meeeeget dansbare låter! Dette blir fest, flørt, hæla i taket og dansing på knær, føtter, hender og tær! Få på deg fillene for å danse og digge med oss!

Kjøp billetter her…

Andre artister

18. aug. 2022

Norges pop-komet Astrid S til Bakgården 2022

Astrid S kommer endelig til Bakgården – med hit etter hit etter hit! Gullstrupen har aldri spilt i Harstad før, så nå er det virkelig på tide å få henne til Bakgårdsscenen vår!

Madrugada til Bakgården 2022 19. aug. 2022

Majestetiske Madrugada til Bakgården 2022

Vi gleder oss til å bli løftet av Madrugadas magi, og vil aldri bli satt ned! Fredag 19. august 2022 er de klare for Bakgården!

19. aug. 2022

Chris Holsten klar for Bakgården 2022

Fredag 19.august 2022 står Chris Holsten på scenen under Bakgården med et forrykende show!!

Rull til toppen Skip to content