HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Bernhoft

20. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Bernhoft til Bakgården 2022

Bernhoft tilbake til Bakgården!

Bernhoft har sjarmert Bakgården før, og nå kommer han tilbake til oss med både kjente og nye låter som vil få deg i knestående! Lørdag 20.august står han klar på Bakgårdsscenen.

Kjøp billetter her…

SULTEN PÅ MER!
Jarle Bernhoft – en stilig, nysgjerrig, smart, og undersøkende gentleman, med en distinkt og tidløs sound. Den kritikerroste, prisvinnende, publikumsfavoritten har en solid diskografi og har solgt ut konserter og turneer i over ti år. Nå med en apetitt for enda mer!

NYTT ALBUM
I begynnelsen av 2021 kom Bernhoft med sitt nye album, «Dancing on My Knees», og han mener selv at det er hans mest personlige album noensinne. Han synger om kjærlighet, kjærlighetssorg, og verden i dag. Låta «Call Out Kids» er albumets hjerte – en energisk erklæring om betingelsesløs kjærlighet, dedikert til sønnene sine. Bernhoft fortsetter å imponere, engasjere, og representere alle som har følt, og setter pris på, livets kontraster. Han gjør det med musikk som omfavner det som er ekte og sant, med skuddsikkert talent, hjertefølt ydmykhet, og en god dose fandenivoldsk holdning. 

HVER GANG VI MØTES
Jarle blir også å se i neste sesong av Hver Gang Vi Møtes, som starter allerede 1.januar. Vi har hørt rykter om at han gjør en svært god figur, som den karismatiske og jordnære musikeren han er. Forbered deg på kjente og kjære låter i ny drakt, og koselige kvelder benket foran skjermen. Og husk at i august kan du se ham LIVE her i Harstad!

Grammy-nominerte Bernhoft kommer til Bakgården med fullt band, ny energi, og meeeeget dansbare låter! Dette blir fest, flørt, hæla i taket og dansing på knær, føtter, hender og tær! Få på deg fillene for å danse og digge med oss!

Kjøp billetter her…

Andre artister

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Lemaitre Bakgården 22 20. aug. 2022

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet