HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Bernhoft

20. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Bernhoft til Bakgården 2022

Bernhoft tilbake til Bakgården!

Bernhoft har sjarmert Bakgården før, og nå kommer han tilbake til oss med både kjente og nye låter som vil få deg i knestående! Lørdag 20.august står han klar på Bakgårdsscenen.

Kjøp billetter her…

SULTEN PÅ MER!
Jarle Bernhoft – en stilig, nysgjerrig, smart, og undersøkende gentleman, med en distinkt og tidløs sound. Den kritikerroste, prisvinnende, publikumsfavoritten har en solid diskografi og har solgt ut konserter og turneer i over ti år. Nå med en apetitt for enda mer!

NYTT ALBUM
I begynnelsen av 2021 kom Bernhoft med sitt nye album, «Dancing on My Knees», og han mener selv at det er hans mest personlige album noensinne. Han synger om kjærlighet, kjærlighetssorg, og verden i dag. Låta «Call Out Kids» er albumets hjerte – en energisk erklæring om betingelsesløs kjærlighet, dedikert til sønnene sine. Bernhoft fortsetter å imponere, engasjere, og representere alle som har følt, og setter pris på, livets kontraster. Han gjør det med musikk som omfavner det som er ekte og sant, med skuddsikkert talent, hjertefølt ydmykhet, og en god dose fandenivoldsk holdning. 

HVER GANG VI MØTES
Jarle blir også å se i neste sesong av Hver Gang Vi Møtes, som starter allerede 1.januar. Vi har hørt rykter om at han gjør en svært god figur, som den karismatiske og jordnære musikeren han er. Forbered deg på kjente og kjære låter i ny drakt, og koselige kvelder benket foran skjermen. Og husk at i august kan du se ham LIVE her i Harstad!

Grammy-nominerte Bernhoft kommer til Bakgården med fullt band, ny energi, og meeeeget dansbare låter! Dette blir fest, flørt, hæla i taket og dansing på knær, føtter, hender og tær! Få på deg fillene for å danse og digge med oss!

Kjøp billetter her…

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet