HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Bigbang

18. august 2023

Takk til vår
Diamantsponsor: 

Bigbang til Bakgården 2023

Bigbang er endelig tilbake for å rocke Bakgården!

Fredag 18. august smeller det!

I 2022 var det 30 år siden Øystein Greni la skateboardet på hylla etter en kneskade og fant fram gitaren. Allerede noen måneder etter starten hadde Bigbang sin første opptreden, men det tok derimot åtte år før de erobret VG-lista for første gang med Girl in Oslo.

Siden den gang har hele ni albumutgivelser vært innom norges offisielle toppliste og de fleste av dem har nådd førsteplassen.

RØD TRÅD
Gitarist og vokalist Øystein Greni har vært den røde tråden i Bigbang gjennom flere personellutskiftninger, men lineupen med Nikolai Hængsle på bass og Olaf Olsen på trommer er fundamentet på så mange hitalbum, og over så lang tid at de fleste betrakter det som trioens klassiske besetning.

Øystein gjorde en svært god figur på forrige sesong av TV2s Hver Gang Vi Møtes. Med sine tolkninger av Myras Kan ikke Falle og Tix sin Kaller på deg viste han virkelig sin musikalske rockebakgrunn.

GLEDELIG GJENSYN
Det er 12 år siden Bigbang sist sto på vår scene i Bakgården, og nå er det endelig på tide med et gjensyn. I Bakgården får vi gamle slagere som Girl in Oslo, Fly like a Butterfly og Wildbirds, i tillegg til låter fra deres nyeste album Glory Chords.  Dette blir en fantastisk kveld i rockens tegn!

Det smalt da og nå smeller det snart igjen!
Bigbang er klare! Er du??

 

Følg med på våre nettsider www.bakgaarden.no for nyheter og flere artistlanseringer til Bakgården 2023.

Kjøp billetter HER!

 

Andre artister

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer til Bakgården i 2024 16. aug. 2024

Åge og Sambandet kommer til Bakgården 2024

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer! Det blir garantert en kveld for historiebøkene når Åge Aleksandersen og Sambandet kommer for å spille i Bakgården - for ...
Sondre Justad kommer til Bakgården 2024 15. aug. 2024

Sondre Justad kommer til Bakgården 2024!

Det kommer garantert til å rive i hjertet når fenomenale Sondre Justad igjen står på scenen i Bakgården.  Det blir allsang. Det blir tårer og ...
Adam Douglas kommer til Bakgården 2024 16. aug. 2024

Adam Douglas er klar for Bakgården 2024!

Adam Douglas kommer til Bakgården Bakgården serverer en musikalsk godtepose når selveste Adam Douglas kommer til festivalen i 2024!
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet