HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Bli en Bakgårdhelt du også!

Bakgården trenger din hjelp!

 

Uten våre fantastiske frivillige blir det ikke festival. Så enkelt er det, og vi er evig takknemlige for den formidable innsatsen våre Bakgårdshelter gjør hvert eneste år! Koronaviruset sørget for at festivalen i 2020 måtte kanselleres. Men vi satser på et strålende comeback i 2021, og på nyåret vil Bakgården igjen søke etter engasjerte ildsjeler som har lyst å bidra før, under og etter festivalen som arrangeres 19. – 21. august 2021. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 16. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 22. august. Sett av datoene, og gjør deg klar til tidenes feiring i Harstad by!

VI ÅPNER VÅRT SØKNADSSKJEMA/FRIVILLIGREGISTRERING I BEGYNNELSEN AV MARS

Frivillige

Med marked og konserter over tre dager, er Bakgården blitt regionens største og beste byfest. Takket være våre fantastiske frivillige – i fjor fikk vi hjelp av 350 personer som la ned over 10.000 timer med uvurderlig dugnadsinnsats – er festivalen blitt en snakkis i festival- og musikkbransjen. Bakgården er nemlig så heldig at vi har de blideste, mest serviceinnstilte, hardtarbeidende og profesjonelle frivillige som tenkes kan.

Det er ikke uten grunn at vi kaller dere for våre BakgårdsHELTER.

Vi vil nok en gang takke dere for den uvurderlige innsatsen som hver og én av dere bidro med i fjor. Jobben dere gjør, og atmosfæren og stemninga dere er med på å skape, er en av de viktigste årsakene til at publikum kommer tilbake år etter år. Vi håper å se så mange som mulig av dere igjen i år, og at dere tar med dere venner og nye ansikter slik at Bakgårds-familien blir enda større.

Informasjon om å være frivillig:

Når du søker om å være frivillig på festivalen, har du anledning til å prioritere hvilke oppgaver du ønsker å jobbe med. Vi trenger frivillige til mange forskjellige områder, for eksempel vakthold, rigg, salg, servering og markedet.

Klikk her for å lese mer om arbeidsoppgavene

 

Alle som jobber tre vakter á 8 timer, får selvfølgelig noen goder.

• Gratis adgang til festivalen

• Mat og drikke når dere jobber

• Hettejakke med BAKGÅRDSHELT, som viser at du er en av oss.

• Tilgang til god musikk, god stemning og muligheten til å treffe nye og gamle venner. Og ikke minst gleden ved å skape et unikt kulturarrangement for Harstad og regionen.

• Du er selvfølgelig forsikret under festivalen

• Og når det hele er over, er det vår tur til å ta oss en fest. Sett allerede nå av datoen fredag 3. september.

Andre Nyheter

Bakgården LIVE

Et startskudd for en ny hverdag

Når godguttene i Violet Road inntar den splitter nye Arena Nord-Norge på Thon Hotel Harstad, håper vi det markerer startskuddet på en ny hverdag for oss alle. 24. april kommer de seilende til Vågsfjordens perle lastet med sitt splitter nye album A New Day Begins

Nyhet

Vi gleder oss til Bakgården 2021

Det går heldigvis mot lysere tider. Selv om snøen i skrivende stund laver ned, står både vår og sommer snart for tur, og vi er godt i gang med å rulle ut vaksine til hele befolkningen. 

Påmeldingen til markedet er åpnet Nyhet

Markedet er Bakgårdens største folkefest

Vil du være med på å sette ditt preg på regionens største marked i 2021? Vær så god, og velkommen med dine produkter!

Rull til toppen Skip to content