HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Bli en Bakgårdshelt du også!

Bakgården trenger din hjelp!

Uten våre fantastiske frivillige blir det ikke festival. Så enkelt er det, og vi er evig takknemlige for den formidable innsatsen våre Bakgårdshelter gjør hvert eneste år!

Nå søker vi i Bakgården igjen etter engasjerte ildsjeler som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 17. – 19. august 2023.

Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 14. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 20. august. Sett av datoene og gjør deg klar til tidenes feiring i Harstad by!

Bakgården er nemlig så heldig at vi har de blideste, mest serviceinnstilte, hardtarbeidende og profesjonelle frivillige som tenkes kan.
Det er ikke uten grunn at vi kaller dere for våre BakgårdsHELTER.

Vi vil nok en gang takke dere for den uvurderlige innsatsen som hver og én av dere bidro med sist festival. Jobben dere gjør, og atmosfæren og stemninga dere er med på å skape, er en av de viktigste årsakene til at publikum kommer tilbake år etter år.

Vi håper å se så mange som mulig av dere igjen i år, og at dere tar med dere venner og nye ansikter slik at Bakgårds-familien blir enda større.

HER KAN DU MELDE DEG SOM FRIVILLIG

Informasjon om å være frivillig:
Når du søker om å være frivillig på festivalen, har du anledning til å prioritere hvilke oppgaver du ønsker å jobbe med. Vi trenger frivillige til mange forskjellige områder, for eksempel vakthold, rigg, salg, servering og markedet.

Arbeidsoppgavene kan du lese mer om HER.

Alle som jobber tre vakter á 8 timer, får selvfølgelig noen goder.

• Gratis adgang til festivalen

• Mat og drikke når dere jobber

• Jakke med BAKGÅRDSHELT, som viser at du er en av oss.

• Tilgang til god musikk, god stemning og muligheten til å treffe nye og gamle venner. Og ikke minst gleden ved å skape et unikt kulturarrangement for Harstad og regionen.

• Du er selvfølgelig forsikret under festivalen

• Og når det hele er over, er det vår tur til å ta oss en fest. Mer informasjon om dato og påmelding kommer etter festivalen er gjennomført.

Andre Nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet