HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Bli en Bakgårdshelt du også!

Bakgården trenger din hjelp!

 

Uten våre fantastiske frivillige blir det ikke festival. Så enkelt er det, og vi er evig takknemlige for den formidable innsatsen våre Bakgårdshelter gjør hvert eneste år! Koronaviruset sørget for at festivalen i 2020 måtte kanselleres, men vi satser på et strålende comeback i 2021! Nå søker vi i  Bakgården igjen etter engasjerte ildsjeler som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 19. – 21. august 2021. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 16. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 22. august. Sett av datoene og gjør deg klar til tidenes feiring i Harstad by!

MELD DEG SOM FRIVILLIG HER:

Frivillige

Med marked og konserter over tre dager, er Bakgården blitt regionens største og beste byfest. Takket være våre fantastiske frivillige – i fjor fikk vi hjelp av 350 personer som la ned over 10.000 timer med uvurderlig dugnadsinnsats – er festivalen blitt en snakkis i festival- og musikkbransjen. Bakgården er nemlig så heldig at vi har de blideste, mest serviceinnstilte, hardtarbeidende og profesjonelle frivillige som tenkes kan.

Det er ikke uten grunn at vi kaller dere for våre BakgårdsHELTER.

Vi vil nok en gang takke dere for den uvurderlige innsatsen som hver og én av dere bidrar med. Jobben dere gjør, og atmosfæren og stemninga dere er med på å skape, er en av de viktigste årsakene til at publikum kommer tilbake år etter år. Vi håper å se så mange som mulig av dere igjen i år, og at dere tar med dere venner og nye ansikter slik at Bakgården-familien blir enda større.

Vi har selvfølgelig ikke glemt at det er en pågående pandemi i verden. Vi både håper og tror at når vi kommer til august, så har hele Norges befolkning fått vaksine mot Covid-19. Bakgården Harstad 2021 kommer til å bli arrangert i en eller annen form, og vi kommer til å trenge hjelp fra dere!

Men: Alle som skal være bakgårdshelter i 2021 må ha fått den første Covid-19-vaksinedosen før vi begynner jobben vår. I skrivende stund fastholder FHI og myndighetene at alle voksne over 18 år skal få tilbud om første vaksinedose innen utgangen av juli måned. Dersom det blir endringer, kan det bli aktuelt å hurtigtesten våre frivillige, men det må vi ta stilling til når den tid kommer. Vi vil komme tilbake med mer informasjon om hvilke smitteverntiltak vi skal iverksette når disse reglene er utarbeidet av helsemyndighetene. Målet og håpet vårt er at alle voksne borgere i Norge er vaksinerte når vi skriver august. Det gjør at vi kan definere festivalområdet vårt som en såkalt «beskyttet sone». Alt av publikum, personell, artister og de som ellers skal jobbe i Bakgården må derfor kunne verifisere at de har tatt en vaksine, er immune, eller ta en covid-19 (hurtig)test før de entrer festivalområdet. På denne måten kan risikoen for smitte på arrangement reduseres til et «akseptabelt nivå» for myndighetene.

Igjen, smittevernet under festivalen kommer vi tilbake til når vi nærmer oss gjennomføring. Det er selvfølgelig helsemyndighetene som avgjør hvilke tiltak som vil gjelde under Bakgården 2021.

Informasjon om å være frivillig:

Når du søker om å være frivillig på festivalen, har du anledning til å prioritere hvilke oppgaver du ønsker å jobbe med. Vi trenger frivillige til mange forskjellige områder, for eksempel vakthold, rigg, salg, servering og markedet.

Klikk her for å lese mer om arbeidsoppgavene

 

Alle som jobber tre vakter á 8 timer, får selvfølgelig noen goder.

• Gratis adgang til festivalen

• Mat og drikke når dere jobber

• Hettejakke med BAKGÅRDSHELT, som viser at du er en av oss.

• Tilgang til god musikk, god stemning og muligheten til å treffe nye og gamle venner. Og ikke minst gleden ved å skape et unikt kulturarrangement for Harstad og regionen.

• Du er selvfølgelig forsikret under festivalen

• Og når det hele er over, er det vår tur til å ta oss en fest. Sett allerede nå av datoen fredag 3. september.

Andre Nyheter

Bakgården LIVE

Bakgården Live Presenterer: Ruben

Bakgården Live henter en av landets heteste artister, Ruben, heim til Vågsfjordens perle

Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Chris Holsten 

2020 var året Chris Holsten ble allemannseie i Norge. Ikke bare deltok han med bravur i «Hver gang vi møtes», han fikk også Spellemannpris for årets hit med låta «Hvis verden». 

Påmeldingen til markedet er åpnet Nyhet

Påmeldingen til regionens største marked er nå åpnet

Vil du være med på å sette ditt preg på regionens største marked i 2021? Vær så god, og velkommen med dine produkter!

Rull til toppen Skip to content