HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Chris Holsten

19. august 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Chris Holsten klar for Bakgården 2022

Fredag 19.august 2022 står Chris Holsten på scenen under Bakgården med et forrykende show!!

 

Den første artistlanseringa til neste års festival kunne jo ikke være noen andre enn Chris Holsten! Dansbare låter, nydelige tekster, og en magnetisk scenetilstedeværelse. Det er jo som skapt for Bakgården!

Chris lanserte seg selv som en av neste års artister midt i en utsolgt konsert på Arena Nord-Norge. Stemninga i lokalet var allerede høy, men da hemmeligheten ble delt, blåste taket til himmels! Chris sier selv at det nord-norske publikummet er helt spesielt, og denne kvelden var inget unntak. Bandet var strålende fornøyde og gleder seg til å komme tilbake til oss under Bakgården 2022 😊

Chris Holsten ble for alvor allemannseie etter «Stjernekamp» i 2018 og «Hver gang vi møtes» både vinteren 2020 og igjen da programmet jubilerte noen måneder seinere. I programmet ble han kjent med Frida Ånnevik, og sammen fikk de en stor hit med «Hvis verden» – som også ble Årets låt under Spellemannprisen. Lillestrømlingen gjorde ikke bare et meget sympatisk inntrykk, han skapte seg en ny karriere som norskspråklig artist.

Vi smiler til oss selv i speilet og kan nesten ikke vente til vi får oppleve Chris igjen neste sommer! Det er bare å bestille billetter og sikre seg plass allerede nå 😊

Kjøp billetter her…

Andre artister

18. aug. 2022

Norges pop-komet Astrid S til Bakgården 2022

Astrid S kommer endelig til Bakgården – med hit etter hit etter hit! Gullstrupen har aldri spilt i Harstad før, så nå er det virkelig på tide å få henne til Bakgårdsscenen vår!

19. aug. 2022

Majestetiske Madrugada til Bakgården 2022

Vi gleder oss til å bli løftet av Madrugadas magi, og vil aldri bli satt ned! Fredag 19. august 2022 er de klare for Bakgården!

Rull til toppen Skip to content