HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Violet Road i Arena Nord-Norge

24. april 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Viktig informasjon til dere som har billetter til Violet Road-konsertene 24. april

200 heldige personer får muligheten til å overvære de to første konsertene i byens nye storstue, Arena Nord-Norge. På grunn av koronarestiksjonene må vi dessverre avlyse ekstrakonserten.

 

Myndighetenes korona-restriksjoner har vært alt annet enn forutsigbare for alle oss som driver med kultur og kulturproduksjon. Vi er derfor svært lei oss for at vi nå må avlyse ekstrakonserten med Violet Road. 

De nye reglene gjør at vi bare har lov til å ha 100 personer i anviste plasser, mens vi tidligere kunne ha 200 publikummere. Siden vi har solgt 400 billetter, må vi derfor refundere alle billetten som er solgt til ekstrakonserten. De som har billetter til denne konserten får imidlertid tilbud om å bruke disse når Violet Road kommer tilbake til Vågsfjordens perle i høst eller i vinter en gang. Konserten er bekreftet, men dato er enda ikke satt.

Alle som har kjøpt billetter skal nå ha fått en epost fra Bakgården. (Sjekk spam-filteret hvis du ikke finner den i innboksen din).

Bakgården LIVE og Violet Road er utrolig glade for å kunne melde at det blir to konserter i Arena Nord-Norge lørdag 24. april. Til tross for at vi enda ikke vet om vi får stimuleringsmidler fra Kulturrådet, og at svært mange arrangører har fått avslag til tross for at Kulturministeren lovet at alle skulle få støtte, velger vi å arrangere konsertene. Vi må imidlertid forholde oss til myndighetspålagte korona-bestemmelser for at vi skal få dette til. Det betyr at:

  • De 200 første billettkjøperne får tilbud om å komme på konsertene kl. 18.00 og kl. 20.30 lørdag 24. april.
  • Konsertene blir for et sittende publikum på anviste plasser ved rundbord. Kun medlemmer av samme husstand kan sitte nærmere enn én meter. Det blir likefult 4 personer ved hvert bord (avstandsregelen blir fulgt).
  • De gjeldende koronarestriksjonene gjør at alkohol kun kan serveres i forbindelse med matservering. Vi ser oss derfor nødt til å innføre spiseplikt på disse konsertene. Det betyr at alle må kjøpe mat fra hotellet på disse to konsertene.

  • Dere som får tilbud om å komme på åpningskonsertene i Arena Nord-Norge med Violet Road, og ikke ønsker å benytte denne billetten, må gi oss beskjed om dette innen tirsdag 20. april kl. 12.00. Dette gjøres ved å besvare eposten du skal ha fått fra Bakgården, eller sende en epost til post@bakgaarden.no
    I denne eposten må du også gi beskjed om du ønsker å beholde billetten din eller om du vil ha pengene refundert. 

Refusjon: 

Dersom du ikke får tilbud om å komme på konsertene 24. april  (dere som har billett til ekstrakonserten) har du to valg: 

  1. Du kan beholde billetten din og bruke den på konserten vi setter opp med Violet Road. Dato for denne konserten må vi komme tilbake til, men den blir enten i høst (oktober eller november), eller i løpet av de første månedene av 2022. 
  2. Du kan be om å få refundert billetten din (minus billettavgiften). Siste frist for å be om refusjon er fredag 7. mai. Dette gjøres ved å sende en e-post til post@bakgaarden.no 

Vi anbefaler deg som ikke får tilbud om å komme på konserten om å vente med å be om refusjon. Dersom noen velger å ikke benytte seg av sine billetter til de historiske åpningskonsertene, vil vi sende ut en epost til dere med tilbud om å overta disse plassene. Da vil ført til mølla-prinsippet gjelde. 

Bakgården Harstad beklager de ulempene dette har medført for deg som billettkjøper, men regjeringens korona-håndtering mot kultur- og arrangørfeltet har vært vinglete. Vi ønsker at dere skal vite at dersom Bakgården LIVE ikke får stimuleringsmidler til denne konserten, så vil vi tape penger på arrangementet. Thon Hotel Harstad har også strukket seg veldig langt for at vi skal få til disse konsertene, noe vi er uendelig takknemlige for.

Takk også til Violet Road som er løsningsorienterte og sa ja til å komme tilbake for å spille en ny konsert i løpet av høsten eller på nyåret.  Det gjør at alle som har kjøpt billett får muligheten til å oppleve fantastiske Violet Road i levende live i byens nye storstue på Thon Hotel Harstad.  

Andre nyheter

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer til Bakgården i 2024 16. aug. 2024

Åge og Sambandet kommer til Bakgården 2024

Åge Aleksandersen og Sambandet kommer! Det blir garantert en kveld for historiebøkene når Åge Aleksandersen og Sambandet kommer for å spille i Bakgården - for ...
Sondre Justad kommer til Bakgården 2024 15. aug. 2024

Sondre Justad kommer til Bakgården 2024!

Det kommer garantert til å rive i hjertet når fenomenale Sondre Justad igjen står på scenen i Bakgården.  Det blir allsang. Det blir tårer og ...
Adam Douglas kommer til Bakgården 2024 16. aug. 2024

Adam Douglas er klar for Bakgården 2024!

Adam Douglas kommer til Bakgården Bakgården serverer en musikalsk godtepose når selveste Adam Douglas kommer til festivalen i 2024!
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet