HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Elements

26. mars 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Elements står for årets rockehappening 26. mars!

Elements hyller klassisk rock med en stjernespekket festkveld!

Lørdag 26. mars står i rockens tegn, med hiter fra legendariske band som Led Zeppelin, Deep Purple og ikke minst fra Elements selv!

Hitlista fra denne epoken er nesten uendelig, og innholdet i konserten må vi jo holde litt hemmelig, men vi kan nevne sanger som “Moby Dick”, “Hush” og “Perfect Strangers”. Dette blir Rock and Roll!

Kjøp billetter her…

30-ÅRS JUBILEUM
Rockebandet Elements ble etablert allerede i 1991, og har levd et langt og spennende liv både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. For å feire sine 30 sammen år har Finn Ero og Rune samlet mange av de originale bandmedlemmene med en episk hyllest til Classic Rock. Konserten blir nærmest en presentasjon av hva som har rørt seg i Harstads rockehistorie i løpet av de siste tredve årene. Musikkmiljøet i byen vår har vært stort, og denne kvelden får vi se noen av musikerne og artistene som har preget og påvirket miljøet positivt gjennom mange år!

MANGE GJESTEARTISTER
Elements har laget en kveld for historiebøkene og toppet laget med et drøss av gjesteartister. Vi kan ikke røpe alle gjestene, men diamanten i den juvelbesatte krona må kanskje sies å være Harstads egen Ida Haukland. Hun er grunnlegger av, vokalist og bassist i Triosphere – et av Norges mest anerkjente metalband! Triosphere har millioner av streams på Spotify, og Ida er hyllet for sin kraftige og unike vokal. Det blir en glede å oppleve henne live på scenen side om side med Finn Ero!

EN KVELD I TRE DELER
Frontfigur Finn Ero forteller at kvelden er delt inn i tre temaer;

Først et tilbakeblikk på bandets spede begynnelse. Her ser vi tilbake på, ikke bare historien til Elements, men også rockens historie. Hva var det med denne grensesprengende musikken fra 70-tallet som inspirerte disse guttene til å ta instrumentene fatt i så ung alder? Musikken taler nok for seg selv!

Videre får vi et innblikk i hva bandet har stått for og representert. Et dypdykk inn i det som gjorde Elements så populære – nemlig deres kompromissløse dedikasjon til rockens autentiske uttrykk! Her snakker vi rock som rock er ment å være, med fantastiske vokalister og ville gitarsoloer, med gnist og flammer – bokstavelig talt!

Til slutt kommer et frampek på hva som ligger i bandets horisont. Vi får se et band med en lang historie som ikke har tenkt til å gi seg enda. Her får vi virkelig oppleve hva bandet, med både gamle og nye medlemmer, er gode for. Konserten i Arena Nord-Norge kommer til å bli episk, noe du ikke bør gå glipp av, men dette er absolutt ikke siste stopp for disse steinharde elementene!

Vi garanterer deg en once in a lifetime opplevelse med et erfarent og spilleklart Elements, som tar med seg  gjesteartister fra fjern og nær. Dette blir en kveld for alle minnebøker, men spesielt for deg som elsker rock, metal, og musikkhistorie! 

Kjøp billetter her…

Les mer om andre artister her: www.bakgaarden.no

Andre nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet