HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Fredag 18. august

Fredag 18. august:

Emma Steinbakken, Vinni, Bigbang og Sirkus Eliassen!

Fredag i Bakgården blir noe du ikke kan gå glipp av!

Emma Steinbakken er steinklar for Bakgården 2023. Den unge artisten slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen Not Gonna Cry, som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify.
Ikke kjemp mot følelsen – kjøp billetter nå!

Vinni kan uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge. Sist toppet han lista over de mest strømmede låtene fra 2022 med låta Glorie.
Nå kan vi vente oss en kveld spekket med både nye og gamle hits i bakgården!

Bigbang smeller igjen! Det er 12 år siden Bigbang sist sto på vår scene i Bakgården, og nå er det endelig på tide med et gjensyn.
I Bakgården får vi gamle slagere som Girl in Oslo, Fly like a Butterfly og Wildbirds, i tillegg til låter fra deres nyeste album Glory Chords og Le Californie.

Sirkus Eliassen herjet dansegulv over det ganske land med låter som Hjem til dæ, Opp ned bak frem, Før du går og Æ vil bare dans for et tiår siden.
Nå skjer det igjen! Erik og Magnus tar med seg vennene sine i bandet til oss i Harstad, og skal med allsang og dans få det til å koke i Bakgården!

 

Fredag 18. august blir en godtepose av en festkveld! Gjør deg klar for allsang, beats, rock og FÆST! 

 

Kjøp billetter HER!

Følg med på våre nettsider www.bakgaarden.no for nyheter og informasjon om Bakgården 2023.

 

Andre Nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet