HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Halvdan Sivertsen

19. august 2021

Takk til vår
Diamantsponsor:

Halvdan er klar for 2021!

Hele Norges Halvdan Sivertsen fyller 71 år i 2021, og siden 70-årsfeiringa koronnaforsvant, feirer vi i stedet 71-årsjubileet med brask og bram i Bakgården. Hovedpersonen selv lover at han skal bråke litt!

– Å spille på festivaler har jeg gjort før, og det går fint. Jeg tar med meg hele bandet mitt og vi skal bråke litt. Det blir ordentlig trøkk, sier Halvdan til iTromsø.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 år. I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater.

Svært mange av sangene til den snart 70 år gamle artisten er blitt allemannseie, og vi ser fram til en rungende allsang når «Sommerfuggel i vinterland», «Ti tusen tommeltotta», «Førr ei dame», «Høre tell på jorda», «Nordaførr» og «Kjærlighetsvisa» runger ut over festivalområdet. Det er den sterke låtkatalogen til Halvdan som gjør at unge artister, som stjernekampvinner Bilal, harstads egen RSP aka Patrick Bottolfsen og Maria Haukaas Mittet velger å fremføre bodøværingens sanger.

– Vi gleder oss til å få Halvdan på besøk i Bakgården. Dette blir en festkonsert med slagere alle folk kjenner og har et nært forhold til. Musikalsk vil festivalkonserten være atskillig mer rocka enn en «vanlige» konsert der Halvdan gjør i ulike kulturhus, og det passer Bakgården utrolig bra.

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet