HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Halvdan Sivertsen

19. august 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Halvdan er klar for 2021!

Hele Norges Halvdan Sivertsen fyller 71 år i 2021, og siden 70-årsfeiringa koronnaforsvant, feirer vi i stedet 71-årsjubileet med brask og bram i Bakgården. Hovedpersonen selv lover at han skal bråke litt!

– Å spille på festivaler har jeg gjort før, og det går fint. Jeg tar med meg hele bandet mitt og vi skal bråke litt. Det blir ordentlig trøkk, sier Halvdan til iTromsø.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 år. I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater.

Svært mange av sangene til den snart 70 år gamle artisten er blitt allemannseie, og vi ser fram til en rungende allsang når «Sommerfuggel i vinterland», «Ti tusen tommeltotta», «Førr ei dame», «Høre tell på jorda», «Nordaførr» og «Kjærlighetsvisa» runger ut over festivalområdet. Det er den sterke låtkatalogen til Halvdan som gjør at unge artister, som stjernekampvinner Bilal, harstads egen RSP aka Patrick Bottolfsen og Maria Haukaas Mittet velger å fremføre bodøværingens sanger.

– Vi gleder oss til å få Halvdan på besøk i Bakgården. Dette blir en festkonsert med slagere alle folk kjenner og har et nært forhold til. Musikalsk vil festivalkonserten være atskillig mer rocka enn en «vanlige» konsert der Halvdan gjør i ulike kulturhus, og det passer Bakgården utrolig bra.

Andre artister

Ida Maria 20. august 2021

“Oh My God” – Ida Maria kommer i 2021

Tretten år etter at hun slo gjennom med låta Oh My God, kommer Ida Maria til Bakgården sitt rocka liveshow krydret med herlige sanger fra et levd liv.

Julie Bergan 20. august 2021

Julie Bergan kommer til Bakgården 2021

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Selv om koronaviruset stoppet henne i 2020, er både hun og vi i Bakgården klare for 2021!

Kari Bremnes 19. august 2021

Kari Bremnes er klar for Bakgården 2021

Hun er fra Svolvær og bor i Oslo. Likevel tenker vi at Kari er litt “vårres”: Harstadværing god som noen. Nå gleder vi oss til hun kommer «heim» til Bakgården.

Rull til toppen Skip to content