HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Halvdan Sivertsen

19. august 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Halvdan er klar for 2021!

Hele Norges Halvdan Sivertsen fyller 71 år i 2021, og siden 70-årsfeiringa koronnaforsvant, feirer vi i stedet 71-årsjubileet med brask og bram i Bakgården. Hovedpersonen selv lover at han skal bråke litt!

– Å spille på festivaler har jeg gjort før, og det går fint. Jeg tar med meg hele bandet mitt og vi skal bråke litt. Det blir ordentlig trøkk, sier Halvdan til iTromsø.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 år. I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater.

Svært mange av sangene til den snart 70 år gamle artisten er blitt allemannseie, og vi ser fram til en rungende allsang når «Sommerfuggel i vinterland», «Ti tusen tommeltotta», «Førr ei dame», «Høre tell på jorda», «Nordaførr» og «Kjærlighetsvisa» runger ut over festivalområdet. Det er den sterke låtkatalogen til Halvdan som gjør at unge artister, som stjernekampvinner Bilal, harstads egen RSP aka Patrick Bottolfsen og Maria Haukaas Mittet velger å fremføre bodøværingens sanger.

– Vi gleder oss til å få Halvdan på besøk i Bakgården. Dette blir en festkonsert med slagere alle folk kjenner og har et nært forhold til. Musikalsk vil festivalkonserten være atskillig mer rocka enn en «vanlige» konsert der Halvdan gjør i ulike kulturhus, og det passer Bakgården utrolig bra.

Andre artister

20. august 2021

Popkometene i A Million Pineapples til Bakgården

Det blir garantert en forrykende og festlig fredag i Bakården 2020. Det er allerede klart at selveste Ina Wroldsen, Julie Bergan og Ida Maria skal spille i Bakgården denne dagen.

Ida Maria 20. august 2021

“Oh My God” – Ida Maria kommer i 2021

Tretten år etter at hun slo gjennom med låta Oh My God, kommer Ida Maria til Bakgården sitt rocka liveshow krydret med herlige sanger fra et levd liv.

Julie Bergan 20. august 2021

Julie Bergan kommer til Bakgården 2021

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Selv om koronaviruset stoppet henne i 2020, er både hun og vi i Bakgården klare for 2021!

Rull til toppen Skip to content