HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

HIGHASAKITE

19. august 2023

Takk til vår
Diamantsponsor:

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

 

HIGHASAKITE er et av Norges mest populære band. Og det med rette! Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som dem. De har sin helt egne musikalske sound, som de på mektig vis formidler med overbevisende genuinitet og særegenhet.

Bandets kombinasjon av musikalitet, kunstneriske ambisjoner og vilje, gjør hver Highasakite-konsert til en unik opplevelse.

NYTT ALBUM
Bandet har hatt et travelt konsert-år med sitt nyeste og svært kritikerroste album, Mother, som nytt tilskudd til den allerede hitspekkede set-lista.

NRK P3 bedyrer at bandet «…har vært med på å definere lydbildet til en hel generasjon» og Dagsavisen skriver at Mother er et album som «…tar vare på det som er blitt varemerket til Highasakite; fengende popmusikk, framført med eksentriske trekk som skiller dem ut fra mengden». 

LIVESHOW AV DE SJELDNE
Aftenposten fremhever Ingrid Helene Håviks «låtskrivertalent som ledestjerne» samt Trond Bersus produksjon, og understreker bandets posisjon som et av landets sterkeste popband.

Lovordene har heller ikke vært få etter sommerens festivalopptredener, der blant annet Adresseavisen omtalte Highasakite som «Mesterlig!» og at de «leverte et liveshow av de sjeldne». 

Highasakite er et av Norges viktigste band, og står bak noen av tidenes aller beste poplåter laget på norsk jord. Nå får du endelig oppleve det råeste festivalshowet i Bakgården vår! Det er bare å glede seg!

 

Følg med på våre nettsider www.bakgaarden.no for nyheter og flere artistlanseringer til Bakgården 2023.

Kjøp billetter HER!

 

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet