HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Ida Haukland

26. mars 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Ida Haukland fra Triosphere er klar!

Ida Haukland fra metalbandet Triosphere gjester lørdagens konsert med Elements!

Elements har planlagt en legendarisk konsert i morgen, lørdag 26. mars. Konserten inneholder flere overraskelser, men denne hemmeligheten er så bra at vi klarer ikke å holde den for oss selv!

Vokalisten, bassisten og grunnlegger av det progressive metalbandet Triosphere, selveste Ida Haukland, kommer til Arena Nord-Norge for å synge sokkene av deg!

Kjøp billetter her…

TRIOSPHERE
Ida og samboer Marius etablerte Triosphere tilbake i 2004. De er kjente for sin melodiske heavy metal og debutalbumet “Onwards” fra 2006 ble kåret til Best Metal Album av JPF Awards. Siden den gang har de gitt ut tre album til, er streamet over 6 millioner ganger på Spotify, og har turnert verden rundt med sin progressive metalrock. De har spilt for festivaler som Wacken Open Air, MetalDays og 70000Tons of Metal. De har dessuten varmet opp for artister som Dio, Nightwish og Arch Enemy, og de er hyllet i milleniumsutstillinga til Rockheim Hall of Fame.

Vokalist Ida er kjent for sin formidable og unike stemme, og er regnet som en av verdens beste kvinnelige rockevokalister. Bandet holder til i Trondheim, men Ida er født og oppvokst her i Harstad, så vi kan vel si at de er litt våre også!

Ida Haukland til Bakgården LIVE
Ida Haukland til Bakgården LIVE

GLEDER SEG TIL KONSERT
Ida gleder seg enormt til å spille sammen med Elements! Hun er en hardbarka rockeentusiast og elsker både klassisk og progressiv rock. Deep Purple og Led Zeppelin kan vel regnes som rockens grunnpilarer, og sammen skal Ida og Finn Ero tolke noen av deres aller beste låter. Ida sier selv at dette kommer til å bli en fantastisk kveld for alle som elsker rock! Det er bare å glede seg!

Lørdag 26. mars blir en reise gjennom rockens historie, tolket av noen av de beste i bransjen! Perler fra legendariske band som Deep Purple, Led Zeppelin og, ikke minst fra Elements selv, sørger for en episk rocka kveld! Kjøp billett nå!

Kjøp billetter her…

Les mer om andre artister her: www.bakgaarden.no

Andre nyheter

HIGHASAKITE Bakgården 2023 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Vinni Bakgården 2023 18. aug 2023

Vinni til Bakgården 2023

Endelig får vi selveste Vinni til Bakgården – med gamle slagere, ny musikk og en av det siste årets største hits i ermet! Vær klar til Bakgården fredag 18. august 2023!

Lukas Graham til Bakgården 2023 17. aug 2023

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet