HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Ida Haukland

26. mars 2022

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Ida Haukland fra Triosphere er klar!

Ida Haukland fra metalbandet Triosphere gjester lørdagens konsert med Elements!

Elements har planlagt en legendarisk konsert i morgen, lørdag 26. mars. Konserten inneholder flere overraskelser, men denne hemmeligheten er så bra at vi klarer ikke å holde den for oss selv!

Vokalisten, bassisten og grunnlegger av det progressive metalbandet Triosphere, selveste Ida Haukland, kommer til Arena Nord-Norge for å synge sokkene av deg!

Kjøp billetter her…

TRIOSPHERE
Ida og samboer Marius etablerte Triosphere tilbake i 2004. De er kjente for sin melodiske heavy metal og debutalbumet «Onwards» fra 2006 ble kåret til Best Metal Album av JPF Awards. Siden den gang har de gitt ut tre album til, er streamet over 6 millioner ganger på Spotify, og har turnert verden rundt med sin progressive metalrock. De har spilt for festivaler som Wacken Open Air, MetalDays og 70000Tons of Metal. De har dessuten varmet opp for artister som Dio, Nightwish og Arch Enemy, og de er hyllet i milleniumsutstillinga til Rockheim Hall of Fame.

Vokalist Ida er kjent for sin formidable og unike stemme, og er regnet som en av verdens beste kvinnelige rockevokalister. Bandet holder til i Trondheim, men Ida er født og oppvokst her i Harstad, så vi kan vel si at de er litt våre også!

Ida Haukland til Bakgården LIVE
Ida Haukland til Bakgården LIVE

GLEDER SEG TIL KONSERT
Ida gleder seg enormt til å spille sammen med Elements! Hun er en hardbarka rockeentusiast og elsker både klassisk og progressiv rock. Deep Purple og Led Zeppelin kan vel regnes som rockens grunnpilarer, og sammen skal Ida og Finn Ero tolke noen av deres aller beste låter. Ida sier selv at dette kommer til å bli en fantastisk kveld for alle som elsker rock! Det er bare å glede seg!

Lørdag 26. mars blir en reise gjennom rockens historie, tolket av noen av de beste i bransjen! Perler fra legendariske band som Deep Purple, Led Zeppelin og, ikke minst fra Elements selv, sørger for en episk rocka kveld! Kjøp billett nå!

Kjøp billetter her…

Les mer om andre artister her: www.bakgaarden.no

Andre nyheter

Return Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Return // Lørdag 18. november

RETURN kommer til Arena Nord-Norge med sitt forrykende juleshow Jingle Balls! Vi lover allsang og rocka julesanger fra andre artister!

Hagle kommer til Bakgården LIVE Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Hagle // Lørdag 21. oktober

HAGLE kommer for å lage fest! Og festmusikk kan de to karene fra Indre Østfold. De fikk faktisk Spellemannprisen i 2021 I kategorien festmusikk.

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner Bakgården LIVE

Bakgården LIVE presenterer: Stig Brenner // Lørdag 11. november

Stig Brenner har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets største artister. Endelig legger han ut på turné i nord og inntar Arena Nord-Norge lørdag 11. november!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet