Informasjon om BARNE-markedet

Vårt gjenbruksmarked for barn sørger for at gamle kosedyr og ubrukte leker får nye hjem og nye eiere.

Gi kosedyrene dine et nytt hjem 🙂

Lørdag 19. august kan barn selge og bytte utstyr på BARNE:markedet vårt.

Dette er gratis, men du må melde deg på.

Barnemarkedet

Barnemarkedet

Har du for mye av noe? Eller er du lei av noen av lekene dine? Kanskje du ønsker å bytte til deg nye leker, eller tjene litt penger? Da er BAKgårdens BARNE:marked akkurat noe for deg. Lørdag 19. august kan du bli en del av markedet i sentrum og få din egen stand. Alt du behøver å gjøre er å spørre en voksen om lov og å melde deg på!

Barn i dag får stadig nye ting – nye leker, nytt utstyr og nye klær. Mye av dette kastes eller stues vekk når barna vokser fra dem. På vårt BARNE:marked ønsker vi å bidra til at disse tingene får et nytt liv. Her kan   barn komme og selge eller bytter sine leker, klær og utstyr til andre som forhåpentlig får glede og nytte av tingene.

Barnemarkedet lørdag 19. august er for barn opp til 7. klassetrinn, og alle deltakerne må ha med en foresatt over 18. år. Det koster ingen ting å ha en salgsbod på barenemarkedet, men det er bindende påmelding fram til 1. august. Som deltaker stiller man med alt utstyr selv, og er ansvarlig for opp- og nedrigg av ditt eget område. Som i fjor vil barnemarkedet foregå utenfor Bysenteret, i Rikard Kaarbøs gate – fra torget og opp mot Erlings gate.

Vi gjør oppmerksom på at på Barnemarkedet er det kun varer og produkter som er for barn, eller ting produsert av barna selv, som kan medbringes.

Har du spørsmål send mail til: marked@bakgaarden.no

Vi gjør oppmerksom på at det kun er varer og produkter for barn, eller ting OLYMPUS DIGITAL CAMERAprodusert av barna selv, som kan medbringes på Barnemarkedet.

Trykk her for å melde deg på.