HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Julie Bergan

20. august 2021

Takk til vår
Diamantsponsor:

Julie Bergan kommer til Bakgården 2021

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Selv om koronaviruset stoppet henne i 2020, er både hun og vi i Bakgården klare for 2021!

– Konsertene til Julie Bergan er som en eneste lang og forrykende hitparade, der energien og spillegleden alltid smitter over på publikum. Det er bare å spenne seg fast og glede seg til denne fredagen i Bakgården.

Julie Bergans enestående evne til å engasjere publikum med sine catchy hooks, har gjort at hun har rukket å oppnå over 500 millioner musikkstrømminger, og tallet blir høyere for hvert sekund som går. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med låtene «All Hours» og «Arigato», har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jesse Glynne. I 2018 turnerte hun med selveste Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

Etter at hun ga ut det to ganger platina-selgende debutalbumet «Turn On The Lights» i 2018, har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Super-samarbeidet «Ignite» med K-391 og Alan Walker, ble Bergans andre norske førsteplass på VG-lista. Sangen ble også kåret til årets norske låt under NRJ Awards. Sin unge alder til tross, har hun allerede mottatt Musikkforlegger-prisen for Årets gjennombrudd med «Arigato», og vært nominert til to Spellemannpriser og priser i P3 Gull.

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet