HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Julie Bergan

20. august 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Julie Bergan kommer til Bakgården 2021

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Selv om koronaviruset stoppet henne i 2020, er både hun og vi i Bakgården klare for 2021!

– Konsertene til Julie Bergan er som en eneste lang og forrykende hitparade, der energien og spillegleden alltid smitter over på publikum. Det er bare å spenne seg fast og glede seg til denne fredagen i Bakgården.

Julie Bergans enestående evne til å engasjere publikum med sine catchy hooks, har gjort at hun har rukket å oppnå over 500 millioner musikkstrømminger, og tallet blir høyere for hvert sekund som går. Etter sin første smak på et internasjonalt gjennombrudd med låtene «All Hours» og «Arigato», har Bergan spilt konserter over hele verden, både solokonserter og som en stødig oppvarmer for verdensidoler som Justin Bieber, Dua Lipa og Jesse Glynne. I 2018 turnerte hun med selveste Alan Walker på internasjonale scener som Coachella i USA og EDC i Japan, samt utallige klubbkonserter i Asia og Europa.

Etter at hun ga ut det to ganger platina-selgende debutalbumet «Turn On The Lights» i 2018, har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Super-samarbeidet «Ignite» med K-391 og Alan Walker, ble Bergans andre norske førsteplass på VG-lista. Sangen ble også kåret til årets norske låt under NRJ Awards. Sin unge alder til tross, har hun allerede mottatt Musikkforlegger-prisen for Årets gjennombrudd med «Arigato», og vært nominert til to Spellemannpriser og priser i P3 Gull.

Andre artister

20. august 2021

Popkometene i A Million Pineapples til Bakgården

Det blir garantert en forrykende og festlig fredag i Bakården 2020. Det er allerede klart at selveste Ina Wroldsen, Julie Bergan og Ida Maria skal spille i Bakgården denne dagen.

Ida Maria 20. august 2021

“Oh My God” – Ida Maria kommer i 2021

Tretten år etter at hun slo gjennom med låta Oh My God, kommer Ida Maria til Bakgården sitt rocka liveshow krydret med herlige sanger fra et levd liv.

Kari Bremnes 19. august 2021

Kari Bremnes er klar for Bakgården 2021

Hun er fra Svolvær og bor i Oslo. Likevel tenker vi at Kari er litt “vårres”: Harstadværing god som noen. Nå gleder vi oss til hun kommer «heim» til Bakgården.

Rull til toppen Skip to content