HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Kari Bremnes

19. august 2021

Takk til våre
Diamantsponsorer:

Kari Bremnes er klar for Bakgården 2021

Hun er fra Svolvær og bor i Oslo. Likevel tenker vi at Kari er litt “vårres”, en harstadværing god som noen. Nå gleder vi oss til hun kommer «heim» til Bakgården.
Det er ikke rart at vi som bor i Vågsfjordens perle har trykker Kari til vårt bryst, Låta «Sang til byen», skrevet av storebror Ola, handler jo om innseilinga til Harstad.

– Kari har en fantastisk latkatalog med nydelige sanger som er allemannseie. Hun har jo skrevet sanger i over 20 år og gitt ut over 15 soloalbum. Det som imidlertid gjør henne enda mer unik og spennende er det som skjer når hun står på scenen. En konsert med Kari Bremnes og det fabelaktige bandet hennes er aldri dårlig. Med låtmaterialet hun har er det også bortimot umulig å få til. Den enorme spennvidden i konsertene hennes, fra det lyseste til det ganske mørke og rå, er en signatur for Kari Bremnes band. I Bakgården, der de opplyste byggene omkranser festivalområdet, blir dette garantert en magisk konsertopplevelse!

Og for en torsdag det blir. Bakgården er tilbake etter koronaavlysningen i 2020, og på scenen i 2021 står altså tre av landsdelens mest populære artister: Kari Bremnes, Halvdan Sivertsen og Tungtvann

Kari Bremnes debuterte som plateartist med utgivelsen «Folk i husan» i 1980 sammen med broren Ola. Det store gjennombruddet kom i 1987 med albumet «Mitt ville hjerte», som også var hennes første soloalbum, hvor hun sang dikt av Tove Ditlevsen. For denne fikk hun Spelemannsprisen. Siden har Kari Bremnes gitt ut en rekke album, både alene og i samarbeid med andre artister som søskene Ola og Lars, Ole Paus og Mari Boine. Hun har vunnet en rekke priser og har blant annet mottatt Spellemannprisen tre ganger og vært nominert til ytterligere seks Spellemannpriser. I 2018 ble hun innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Kari Bremnes har i dag et større publikum enn noen gang, med et stort konsertpublikum i flere land og et platepublikum over hele verden.

Andre artister

20. august 2021

Popkometene i A Million Pineapples til Bakgården

Det blir garantert en forrykende og festlig fredag i Bakården 2020. Det er allerede klart at selveste Ina Wroldsen, Julie Bergan og Ida Maria skal spille i Bakgården denne dagen.

Ida Maria 20. august 2021

“Oh My God” – Ida Maria kommer i 2021

Tretten år etter at hun slo gjennom med låta Oh My God, kommer Ida Maria til Bakgården sitt rocka liveshow krydret med herlige sanger fra et levd liv.

Julie Bergan 20. august 2021

Julie Bergan kommer til Bakgården 2021

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Selv om koronaviruset stoppet henne i 2020, er både hun og vi i Bakgården klare for 2021!

Rull til toppen Skip to content