HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Lemaitre

20. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Elektronikabandet har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Kjøp billetter her…

INTERNASJONAL SUKSESS 
Lemaitre høres kanskje franskt ut, men elektronikaduoen, Ketil og Ulrik, er fra Ullern i Oslo! Gutta har holdt på siden 2010 og har lenge hatt base i Los Angeles.
Duoen har gitt ut en rekke album, er nominert til spellemannspriser i øst og vest, har vunnet P3 Gull, og spilt på både Lollapalooza og  Coachella! 

ARVTAGERE
Lemaitre kom nylig ut med nytt album etter å utnyttet pandemiens stillstand til å skrive låter. Albumet Substellar ble meget godt mottatt, og Aftenposten mente de tok opp arven etter Röyksopp!

KLARE FOR FESTIVAL
“De nye låtene er et slags kjærlighetsbarn av alle retningene vi har tatt gjennom årene. Det føltes som å være tilbake til da vi lagde musikk uten å tenke på hvordan det hørtes ut eller hvem som skulle høre det… For det føltes jo som ingen skulle høre det” sa Ketil.

«Men vi er glad noen snart skal høre det, for det er nok stillstand nå» avslutter Ulrik.

Vi kan nesten ikke vente til lørdag 20. august! Da skal Lemaitre ta oss både høyere og nærmere elektronikahimmelen enn noensinne før!

Kjøp billetter her…

Les mer om årets program her…

Andre artister

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Lyse Netter Bakgården 22 19. aug. 2022

Lyse Netter til Bakgården 2022

Lofotbandet Lyse Netter er klare for Bakgården – fredag 19. august!
Lyse netter kommer til Bakgården med et høyenergisk show med allsang og garantert dansefot. Fredag 19. august topper vi laget med gutta fra Lofoten!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet