HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Lukas Graham

17. august 2023

Takk til vår
Diamantsponsor:

Lukas Graham til Bakgården 2023

Lukas Graham – Den danske internasjonale popstjernen og hitmakeren bak «7 Years»kommer til Harstad og Bakgården torsdag 17. august!

 

Lukas Graham strakte seg mot stjernene – og fikk tak i dem – med den internasjonale utgaven av sitt selvtitulerte debutalbum i 2016. Den tre ganger GRAMMY-nominerte hitsingelen «7 Years» var blant de første 25 sangene globalt som passerte 1 milliard streams på Spotify.

Med over 12 millioner månedlige lyttere og over 25 millioner solgte album banet det veien for en verdensomspennende dansk popsensasjon, og førte Lukas Graham til utsolgte turneer verden over.

EUROPA VENTER
– Mine damer og herrer! Det er alt for lenge siden sist, og vi kunne ikke vært mer entusiastisk over å dele disse fantastiske nyhetene om at nå skal vi endelig på turné i Europa. Vi tar med oss nye sanger og nydelige øyeblikk å dele, og vi kan ikke vente med å feste sammen med dere og synge sammen til alle de sangene dere allerede elsker og kjenner så godt, forteller Lukas Forchhammer.

Med hitlåter som «Mama Said», «You´re Not There», og «Drunk in the Morning» har Lukas Graham toppet single og radiolistene siden gjennombruddet i 2016. «Love Someone» fra den påfølgende tredje albumet var et gigantisk comeback for københavneren som ble belønnet med platina-utmerkelse i hele 18 land!

SAMARBEID MED KYGO
I høst kom det også et fett samarbeid mellom Lukas Graham og vår egen Kygo! Låta «Fever» ble framført for første gang da Lukas gjestet scene på Kygo sin mye omtalte konsert i Madison Square Garden. And the crowd went wild! Se video under.

NYE MINNER
Når anmelderne skriver at Lukas Grahams musikk forandrer liv, så vet man at bak kulissene er det mer på spill enn bare streams, gull og grønne skoger. For når Lukas Graham går på scenen, handler det om å gi håp, glede og trøst. Om å skape fest, fellesskap og drømmer – og med alt det, nye felles minner på livets lange vei.

Lukas Graham ferdigstiller for tiden innspillingen av sitt etterlengtede 4. studioalbum, og vi kan nesten ikke vente til sommeren kommer og vi får høre han live i Bakgården!

 

Følg med på våre nettsider www.bakgaarden.no for nyheter og flere artistlanseringer til Bakgården 2023.

Kjøp billetter HER!

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet