HARSTAD 18. - 20. AUGUST 2022

Lyse Netter

19. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Lyse Netter til Bakgården 2022

Lofotbandet Lyse Netter er klare for Bakgården – fredag 19. august!

Lyse netter kommer til Bakgården med et høyenergisk show med allsang og garantert dansefot. Fredag 19. august topper vi laget med gutta fra Lofoten!

Kjøp billetter her…

LOKAL OG URBAN
Lyse netter er et lokalt band fra Lofoten, selv om medlemmene Lars, Endre, Isak, Sverre og Øystein alle bor i Oslo. Gutta har holdt på siden 2017, og har bygget seg opp en stor fanskare i løpet av disse fem fabelaktige årene. 

Siden de fant sammen har bandet hatt over ni låter spillelistet på nasjonal radio, og stått for helt unike konsertopplevelser med sine energiske liveopptredener og veldig catchye radiohiter. De har begeistret publikum med sanger som Vi lar aldri sola gå ned, Bære vi og Prøva igjen, og nå kommer de endelig til oss!

RETROPOP
Sounden deres er retroinspirert og dansevennlig 80-tallspop, men tekstene deres holder oss likevel godt nede på den nordnorske jorda. Tenk Miami Vice møter nordnorsk kjærlighet og livsglede – der har du Lyse Netter!

NYTT ALBUM
Tidligere i vår slapp Lyse Netter sitt etterlengtede debutalbum Fra diskolys til midnattssol. Også her finner vi de tydelige kontrastene mellom bandets oppvekst mellom fjord og fjell i Lofoten, og den mer urbane storbytilværelsen deres i Oslo i dag. Nåtid og nostalgi, digitalt og akustisk, dans og natur, stramt og åpent – bandet har virkelig utforsket kontrastene i livene deres.

JUBILEUM
Bandet feirer i år fem år som band, og de lover å feire jubileet gjennom hele året. Det blir album og musikklipp, ny og spennende merch, og masse konsertaktivitet. Nå skal de feire livet, musikken og vennskapet!

Bli med oss i Bakgården fredag 19. august – Sammen med Lyse Netter skal vi aldri la sola gå ned. 

Kjøp billetter her…

Les mer om årets program her…

Andre artister

20. aug. 2022

Lørdag 20. august: Sondre Lerche, Lemaitre, Bernhoft og Pulse of Floyd med Hærens Musikkorps

Lørdag 20. august blir en musikalsk mesteraften i Bakgården!
Vi åpner med magiske Sondre Lerche, fortsetter med Lemaitres fete elektronika, så kommer geniale Bernhoft og vi avslutter med ingen ringere enn Pulse of Floyd med hele Hærens Musikkorps! Dette blir vår største produksjon noensinne!

Bakgården fredag 19. august 19. aug. 2022

Fredag 19. august: Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada

Fredag 19. august blir en kveld for historiebøkene!

Lyse Netter, Myra, Chris Holsten og Madrugada står på scenen under Bakgården 2022 fredag 19. august! Dette blir stinn brakke. Kjøp billetter nå!

Lemaitre Bakgården 22 20. aug. 2022

Lemaitre til Bakgården 2022

USA-baserte Lemaitre kommer til Bakgården lørdag 20. august for å spille sokkene av deg!

Lemaitre har stått for noen av de største hitene de siste årene med både Higher og Closer. Nå får vi høre dem live i Bakgården!

Rull til toppen
Hopp rett ned til innholdet