HARSTAD 17. - 19. AUGUST 2023

Lyse Netter

19. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

Lyse Netter til Bakgården 2022

Lofotbandet Lyse Netter er klare for Bakgården – fredag 19. august!

Lyse netter kommer til Bakgården med et høyenergisk show med allsang og garantert dansefot. Fredag 19. august topper vi laget med gutta fra Lofoten!

Kjøp billetter her…

LOKAL OG URBAN
Lyse netter er et lokalt band fra Lofoten, selv om medlemmene Lars, Endre, Isak, Sverre og Øystein alle bor i Oslo. Gutta har holdt på siden 2017, og har bygget seg opp en stor fanskare i løpet av disse fem fabelaktige årene. 

Siden de fant sammen har bandet hatt over ni låter spillelistet på nasjonal radio, og stått for helt unike konsertopplevelser med sine energiske liveopptredener og veldig catchye radiohiter. De har begeistret publikum med sanger som Vi lar aldri sola gå ned, Bære vi og Prøva igjen, og nå kommer de endelig til oss!

RETROPOP
Sounden deres er retroinspirert og dansevennlig 80-tallspop, men tekstene deres holder oss likevel godt nede på den nordnorske jorda. Tenk Miami Vice møter nordnorsk kjærlighet og livsglede – der har du Lyse Netter!

NYTT ALBUM
Tidligere i vår slapp Lyse Netter sitt etterlengtede debutalbum Fra diskolys til midnattssol. Også her finner vi de tydelige kontrastene mellom bandets oppvekst mellom fjord og fjell i Lofoten, og den mer urbane storbytilværelsen deres i Oslo i dag. Nåtid og nostalgi, digitalt og akustisk, dans og natur, stramt og åpent – bandet har virkelig utforsket kontrastene i livene deres.

JUBILEUM
Bandet feirer i år fem år som band, og de lover å feire jubileet gjennom hele året. Det blir album og musikklipp, ny og spennende merch, og masse konsertaktivitet. Nå skal de feire livet, musikken og vennskapet!

Bli med oss i Bakgården fredag 19. august – Sammen med Lyse Netter skal vi aldri la sola gå ned. 

Kjøp billetter her…

Les mer om årets program her…

Andre artister

Bigbang til Bakgården 2023! 18. aug 2023

Bigbang til Bakgården 2023

Bigbang til Bakgården 2023!

Endelig kommer Bigbang tilbake for å rocke Bakgården! Det er 12 år siden sist, så nå er det på tide med et gjensyn. Fredag 19. august smeller det!

Bjørn Eidsvåg til Bakgården 2023! 17. aug 2023

Bjørn Eidsvåg åpner Bakgården 2023

Bjørn Eidsvåg til Bakgården 2023!

Torsdag 17. august står selveste Bjørn Eidsvåg klar til å åpne hele Bakgården med sine deilige melodier og varme tekster!

Highasakite Bakgården 23 19. aug 2023

HIGHASAKITE til Bakgården 2023

Våre norske, fantastiske superstjerner i HIGHASAKITE spilte nylig en helt rå konsert for Bakgården LIVE. Gikk du glipp av den? Frykt ikke – du får en ny sjanse når bandet returnerer til neste års Bakgårdsfestival lørdag 19. august!

Scroll to Top
Hopp rett ned til innholdet