HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

Madrugada

19. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor: 

Majestetiske Madrugada til Bakgården 2022

Endelig skal gjenforente og majestetiske Madrugada stå på vår Bakgårdsscene, midt i sentrum av Harstad!

Etter over ti år som soloartist har Sivert og bandet funnet tilbake til hverandre igjen, til fansens store glede. Madrugada gjennomførte en fantastisk gjenforeningsturné for stappfulle hus gjennom hele Europa for to år siden, og fra første tone i øvingslokalet var det klart at den musikalske magien fortsatt var til stede. Billettene ble revet unna på rekordtid, så det var tydelig at Madrugadas tidløse, melankolske, og mektige lydbilde var både elsket og savnet.

Madrugada er en kunstnerisk og kommersiell suksesshistorie. De har vunnet fem Spellemannpriser og to Alarmpriser og sluppet fem studioalbum, ett livealbum og en rekke singler og EP-er, som har solgt til gull og platina. 

NYTT ALBUM
På veien fant de også ny inspirasjon, og bandet er i disse dager ute med et splitter nytt album! «The World Could Be Falling Down», filmet på Andøya, er bare én av perlene de kommer med til Bakgården. «Nobody Loves You Like I Do» og «Dreams At Midnight» er andre nyutgivelser som virkelig er verdt å lytte til. «Nye» Madrugada har ikke glemt hvor de kom fra. 

UTVIDET BAND
Vokalist Sivert Høyem, bassist Frode Jacobsen og trommeslager Jon Lauvland Pettersen har i tillegg fått med seg to av norsk rocks mest markante musikere, og venner av bandet. Cato «Salsa» Thomassen og Christer Knutsen spiller begge gitar og keyboard, og glir sømløst inn i Madrugada magiske uttrykk. Bandet, som i sin tid ble etablert i Hadsel, er kanskje lokalt, men dette er internasjonale musikkstjerner elsket over hele verden. 

OPPLØST I 2008
Da Madrugada ble oppløst i 2008, etter å ha fullført sitt selvtitulerte sistealbum på pur viljestyrke, syntes historien å være over. Gjenforeningen for to år siden ble et uventet, men gledelig nytt kapittel. Fra første tone i øvingslokalet var det klart at den musikalske magien fortsatt var til stede. Ikke lenge etter at turneen var over, bestemte bandet seg for å satse videre. «Vi ønsket bare at turneen skulle fortsette!» Nå har tiden kommet til et nytt kapittel i historien om Madrugada. Det er bare å glede seg til fortsettelsen!

Siste tone er heldigvis ikke sunget, og dette blir en konsert av episke proporsjoner! Madrugada spiller to konserter i Oslo til våren, før de igjen fyller husene i Europas største byer. Bakgårdskonserten i Harstad kan du bare ikke gå glipp av 😉

Vi gleder oss til å bli løftet av Madrugadas magi, og vil aldri bli satt ned! 

Kjøp billetter her…

Andre artister

Kristian Kristensen til Bakgården 2024 15. aug. 2024

Kristian Kristensen kommer til Bakgården i 2024

Det er med glede og stolthet at Bakgården kan fortelle at Kristian Kristensen kommer hjem til Harstad og Bakgården.  
Icona Pop kommer til Bakgården 2024 17. aug. 2024

Icona Pop kommer til Bakgården 2024

Icona Pop kommer til Bakgården 2024. Med over 10 millioner månedlige lyttere på Spotify, så er det en populær duo som kommer til Bakgården 2024
Sigrid er klar for Bakgården 2024! 17. aug. 2024

Sigrid inntar Bakgården 2024!

Norges internasjonale pop-dronning, Sigrid, gjør sin eneste festivalkonsert nord for Saltfjellet i 2024 hos oss i Bakgården!
Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet