HARSTAD 19. - 21. AUGUST 2021

Markedet er Bakgårdens største folkefest

Bakgårdsmarkedet trekker tusenvis av publikummere til sentrum

 

Vil du være med på å sette ditt preg på regionens største marked i 2021? Vær så god, og velkommen med dine produkter!

Glassblåsere, keramikere, sølvsmeder, leste-strikkere, veskesyere, quiltere, mattevevere, akvarellmalere, lefsebakere, svelestekere, pølsekokere, korps, dansegrupper, idrettslag, foreninger og bedrifter: Velkommen til oss! Jo flere vi er, dess mer innholdsrikt Bakgårdsmarkedet. Ingen er for små, og få er for store, til å fylle et telt eller en paviljong.

Bakgårdens marked frister årlig omlag 12.000 mennesker til Harstad sentrum. Ingen andre markedsarrangement kan vise til lignende besøkstall. Det er slett ikke dumt å sikre seg en salgsbod i slikt selskap.

Vår oppfordring: Rydd 20. og 21. august 2021 i kalenderen og bli en del av et rikholdig salgsmarked inneholdende alt fra boller til biler. Målet er å lage tidenes mest fargerike marked. Ikke vent for lenge, her kan bli trangt om plassen.

I tillegg til telt med tak og vegger, tilbyr vi små paviljonger med tak.

Vi åpner for påmelding i begynnelsen av 2021, så det er bare å følge med.

Vi gleder oss til å ta imot deg!

 

Andre Nyheter

Erlend Ropstad Bakgården LIVE

Bakgården Live presenterer: Erlend Ropstad, solo

Bakgården Live har gleden av å presentere en eksklusiv intimkonsert med Erlend Ropstad på Ludo Bar og Scene. På grunn av koronarestriksjoner er det kun 100 billetter til salgs til konserten 17. oktober.

Frivilligregistreringen er åpnet Nyhet

Bli en Bakgårdhelt du også!

Bakgården søker engasjerte Bakgårdshelter som har lyst å bidra før, under og etter festivalen, som arrangeres 19. – 21. august 2021. Vi har behov for hjelp allerede fra mandag 16. august og helt fram til vi er ferdige med nedrigg 22. august.

Rull til toppen

Covid-19: BAKGÅRDEN 2020 ER DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV CORONA-VIRUSET. VI SEES IGJEN I 2021!!!

Skip to content