BAKgården lager en egen musikal!

Bakgårdskattene Mirre og Max inntar den store scenen i BAKgården under familekonserten

Verdenspremiere på barnemusikalen BAKgårdskatter

Mirre og Max og festivalsjef Jan Santocono er alle i fyr og flamme.

Familekonsert1Alle tok de bunntenning da det ble klart at barnemusikalen “BAKgårdskatter” skal ha urpremiere på familearrangementet til BAKgården 19. august.

– Dette kommer til å bli helt fantastisk. En egen BAKgårdsmusikal er noe vi har drømt om lenge. Og nå skal det endelig skje. Mirre og Max kan knapt vente med å komme seg ut av lageret hvor de bor, og er særdeles ivrige etter å vise seg fram på scenen i BAKgården, sier Santocono.

Det er ingen ringere enn “Det store julespillets” far, Harald Troøyen, som har fått i oppdrag om å lage ei helt ny forestilling om de populære maskotene til BAKgården. Og den rutinerte ringreven kom opp med en spennende historie som blant annet inneholder ei mus og den fæle kattefangeren Kattze. For ikke å glemme en vaskeekte skatt:

Mirre&Max

– Den tyske kattefangeren Kattze har kommet til byen. Av forskjellige grunner hater han katter, og gjør alt for å fange dem. Barna Sol og Sander leter etter en skatt som den rike pølsemakeren gjemte i Bakgården – og finner den. Etter å ha brukt sitt hemmelige våpen klarer Kattefanger Kattze til slutt å fange kattene. Ungene gir Kattze et valg: Vil du ha katt eller skatt? Hva kattefangeren velger må du komme til Bakgården 19. august for å finne ut.

Det er ikke bare Mirre & Max, kattefangeren Kattze og ungene Sol & Sander du kan møte under familiearrangementet på lørdags formiddag under BAKgården.
(Les også:) Superfinalistene i MGP-junior, Noah, Dina og Tobine er også klare for BAKgården og familiefesten. 

Billige billetter

Vi har satt billettprisen for familiearrangementet til kun kr. 150,- pr. person (+ serviceavgift).
Dette er en sterkt subsidiert pris slik at det skal være mulig for alle å oppleve denne flotte familiefesten med barnemusikalen BAKgårdskatter og MGP-junior finalistene. Takket være våre fantastiske sponsorer, så er dette mulig 🙂

NB: Det er egne billetter til dette familiearrangementet.
Festivalpass eller billetter til lørdags kveld gjelder IKKE.

Våre sponsorer gjør BAKGÅRDEN mulig, takk til dere alle

Diamant sponsorer

 

Gull sponsorer

 

Sølv sponsorer

 

Arrangør