HARSTAD 15. - 17. AUGUST 2024

MYRA

19. august 2022

Takk til vår
Diamantsponsor:

MYRA til Bakgården 2022

MYRA skal slå knockout på Bakgården 2022!

Myra startet sin rapkarriere i baksetet på en Über, rulet i «Stjernekamp», og gjør nå en nydelig figur  i TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Fredag 19.august kommer damen med de mest treffsikre raplåtene og smørmyke RnB-vokalene fra Bæærgen til Bakgården! Dette må du bare få med deg!

Kjøp billetter her…

LANG REISE
Regina Tucker, aka Myra,  har kommet en lang vei på sine 27 år. Fra et krigsherjet Sierra Leone, til fosterhjem og barnehjem, til å bli en av Norges mest sympatiske, reflekterte og dyktigste artister. Hun har gitt ut 16 singler siden 2016, men debutskiva «Bokser og Ballerina» kom ikke før 2021. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, og albumet slo virkelig anmelderne i bakken. Prisordene haglet og Myra beviste en gang for alle at hun er en tungvektsmester som fortjener sin plass på stjernehimmelen.

NYDELIG DUALITET
P3 skrev om låten «Dette er mitt navn», at Myra kan «få det til å riste i dansegulvet med en låt, for så å få hårene til å reise seg på armene med den neste». Hun vant EDVARD-prisen i kategori for beste tekst for låten «Hjemløs i egen by», hvor juryen pekte på at Myra er en tekstforfatter med overveldende bredde. Denne dama vet å lage stemning med fete beats, samtidig som hun kan nå inn til hjerte og sjel med sine råe tekster!

HVER GANG VI MØTES
Lørdag 22.januar var det endelig Myras episode på suksessprogrammet «Hver gang vi møtes», og det var fascinerende og rørende å høre mer om hennes unike historie. I tillegg ble låtene hennes tolket av de andre fantastiske deltakerne på programmet. Kan vi lukte noen fremtidige samarbeid her?

MYRA er hard som en bokser og myk som en ballerina. Her er det bare å kjøpe billetter og bli med i ringen!  

Kjøp billetter her…

Andre artister

19. aug 2023

Bakgården JUNIOR – lørdag 19. august

Bakgården Junior åpner lørdag 19. august!
Arrangementet er UTSOLGT! Les her for info om billetter.

Bakgården 2023 2023

Alt du trenger å vite om årets Bakgården 2023

BAKGÅRDEN 2023 er straks i gang!
Her finner du alt du trenger å vite om årets festival.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE ALLE SAMMEN!!

Ylvis til Bakgården 2023 19. aug 2023

Ylvis til Bakgården 2023

Ylvis til Bakgården!
Lørdag 19. august inviterer de legendariske brødrene til hitparade i Harstad.
Her blir det både lunken mat og rev på menyen!

Skroll til toppen
Hopp rett ned til innholdet